• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کونته: تيمم را براي برد ساخته‌ام

sinaet

متخصص بخش فوتبال
کونته: تيمم را براي برد ساخته‌ام
[h=2] سرمربي تيم يوونتوس ايتاليا از ثبت اولين پيروزي اروپايي اين فصل بانوي پير ابراز رضايت کرد اما گفت: اين برد مي‌‌توانست مقتدرانه‌تر باشد.

[TD="align: left"]
00942147.jpg
[/TD]

يوونتوس در پنجمين دور از بازي‌هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا شب گذشته (چهارشنبه) در خانه خود به مصاف اف سي کپنهاگن رفت و توانست اين تيم دانمارکي را با نتيجه 3 بر يک شکست دهد. اين اولين پيروزي يوونتوس در اين مرحله از رقابت‌‌ها بود که سبب شد بانوي پير با 6 امتياز به رده دوم جدول گروه B صعود کند. اين بدان معنا است که يوونتوس با کسب يک تساوي در بازي آخر خود در خانه گالاتاسراي ترکيه به عنوان تيم دوم گروه B راهي مرحله يک هشتم نهايي مي‌شود.

به گزارش تسنيم،آنتونيو کونته، سرمربي راه‌راه‌پوشان تورين پس از بازي گفت: ما گلي خورديم که نبايد مي‌خورديم و با دريافت اين گل کار را براي خودمان سخت کرديم. خوشبختانه توانستيم گل خورده را با 2 گل ديگر پاسخ دهيم اما من خوشحال‌تر مي‌شدم اگر مي‌توانستيم دروازه‌ خود را بسته نگه داريم. اين سومين فصل حضور من در يوونتوس است اما ما فصل گذشته بعد از چند سال دوباره به ليگ قهرمانان اروپا برگشتيم و هنوز مي‌توان نشانه‌‌هاي از کم‌تجربگي در تيم‌‌مان ديد. البته فکر مي‌کنم که فصل گذشته به چيزي که حق‌مان بود نرسيديم.

يوونتوس فصل گذشته پس از صعود از گروه خود به عنوان تيم نخست و حذف سلتيک در مرحله يک هشتم نهايي در مرحله يک چهارم نهايي در هر 2 بازي رفت و برگشت به بايرن مونيخ، قهرمان رقابت‌ها باخت و حذف شد.

کونته افزود: اين فصل فکر مي‌کنم مي‌توانيم از مرحله گروهي صعود کنيم اگرچه انتظار يک بازي سخت را در استانبول دارم. خودمان باعث شديم که براي صعود در اين وضعيت سخت قرار بگيريم و حالا به خودمان بستگي دارد که صعود کنيم يا نه. سعي‌مان را خواهيم کرد اما اگر گالاتاسراي ثابت کند که از ما بهتر است کاري چيز تبريک گفتن به اعضاي اين تيم نخواهم کرد. ما با اين برنامه که صرفاً به ميدان رفته باشيم و منتظر بمانيم تا ببنيم چه اتفاقي مي‌افتد به ترکيه نمي‌رويم. ما براي کسب پيروزي به خانه گالاتاسراي مي‌رويم. من شخصاً اين تيم را ساخته‌ام و آن را هم براي کسب برد ساخته‌ام، نه محاسبه کردن. تيم من از مرداني بزرگ تشکيل شده است که همه آنها بازيکناني بزرگ هم هستند.

بالا