پانته آ
متخصص بخش
[h=3]کوکوی رشته ای سیب زمینی با رنده مخصوص به شکل رشته ای رنده شده و با مخلوط شدن با مواد دیگر سرخ می شود. مواد لازم :
سیب زمینی 2.5 پیمانه، رشته ای رنده شده
تره فرنگی یا پیازچه 2 ساقه
آرد 2 قاشق غذاخوری
[h=3]تخم مرغ 2 عدد، زده شده نمک و فلفل به مقدار لازم
[h=2]طرز تهیه کوکوی رشته ای
انواع کوکو-طرز تهیه کوکوی رشته ایروش تهیه :
سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید.تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد،
[h=3]تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید، از مایه [h=3]کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت [h=3]کوکو ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا [h=3]سالاد سرو کنی
سیب زمینی 2.5 پیمانه، رشته ای رنده شده
تره فرنگی یا پیازچه 2 ساقه
آرد 2 قاشق غذاخوری
[h=3]تخم مرغ 2 عدد، زده شده نمک و فلفل به مقدار لازم
[h=2]طرز تهیه کوکوی رشته ای
انواع کوکو-طرز تهیه کوکوی رشته ایروش تهیه :
سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید.تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد،
[h=3]تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید، از مایه [h=3]کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت [h=3]کوکو ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا [h=3]سالاد سرو کنی