• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیش اسفناج بدون خمیر

B a R a N

مدير ارشد تالار
66293_274.jpg


برترین ها:

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • سیر: یک عدد، رنده شده
  • پیاز متوسط: یک عدد، خلالی ریز
  • قارچ: 100 گرم، ورقه ورقه
  • اسفناج پخته: 250 گرم، آب گرفته و ساطوری
  • آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • پنیر گودا: 200 گرم، رنده شده
  • پودر پنیر پارمزان: 30 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم



روش تهیه

1 - فر را روی 175 درجه سانتیگراد داغ کنید. یک ظرف پای 20 سانتیمتری را چرب کنید.

2 - روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز، سیر و قارچ را 4، 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و آب قارچ کشیده شود. اسفناج را اضافه کرده و غذا را آنقدر تفت دهید تا آب آن کاملاً تبخیر شود، اما دایم آن را هم بزنید تا نسوزد.

3 - در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، بیکینگ پودر، آرد، پنیرها و نمک و فلفل را کاملاً مخلوط کرده و مراقب باشید، آرد گلوله نشود. مایه اسفناج را که سرد شده است به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس مایه کیش را در قالب بریزید.

4 - ظرف کیش را 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و هنگامی که روی آن طلایی و مایه از ظرف جدا شد، آن را از فر خارج کرده و پس از 10 دقیقه از قالب خارج کرده و برش بزنید. برای تزئین می توانید از پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.
 
بالا