معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
کیک ارده
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 و 2/1 پیمانه
روغن مایع 3/2 پیمانه
شیر 2/1 پیمانه
آرد 2و 2/1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
ارده 2/1 پیمانه
کنجد 2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر را با هم بزنید تا حجم آن 2 برابر شود
روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق به هم بزنید
آرد و بیکینگ پودر را که از قبل 3-2 مرتبه الک کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید
در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید
مایه را در قالبی که چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید
در انتها روی ان گردو ریخته و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد و به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 و 2/1 پیمانه
روغن مایع 3/2 پیمانه
شیر 2/1 پیمانه
آرد 2و 2/1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
ارده 2/1 پیمانه
کنجد 2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و شکر را با هم بزنید تا حجم آن 2 برابر شود
روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق به هم بزنید
آرد و بیکینگ پودر را که از قبل 3-2 مرتبه الک کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید
در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید
مایه را در قالبی که چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید
در انتها روی ان گردو ریخته و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد و به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید