• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک بلک فارست

پانته آ

متخصص بخش

مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۸ قاشق سوپخوری
پکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۴ قاشق سوپخوری
کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
آب جوش ۴ قاشق سوپخوری
نسکافه ۳ قاشق غذاخوری
نمک کمی
خامه فرم گرفته مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
سفیده را جداگانه خوب زده تا سفت و پوک شود. زرده رابا شکر بزنین تا سفید و کشدار بشه ٬ نسکافه و کاکائو رو با آب جوش حل کنین ( شما میتونین برای اینکه طعم کیکتون تلخ نشه که البته تلخ نیست فقط شیرینی اون کمتر از میزان کاکائو ونسکافتون کم کنین) و به زرده اضافه کنین روغن مایع را نیز اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم. پیکینگ پودر و نمک و آرد را با مواد مخلوط کرده و به مایع زرده اضافه میکنیم. و به صورت دورانی هم زده تا مخلوط شود بعد میتونین مثل من تو قالب مافین بریزین یا اینکه کف قالب کیکتون کاغذ روغنی بندازین و مواد و بریزین و در فر گرم طبقه وسط با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید. بعد از سرد شدن از قالب خارج کنین
اگه مثل من تو قالب مافین یا کیک یزدی پختین که از کاغذای مخصوص استفاده کنین. و بعد از سرد شدن با کمک قیف و خامه فرم گرفته روی کیک شکوفه بزنین و کمی ترافل کاکائویی روش بریزین و یک دونه گیلاس بزارین وسطش و بعد هم نوش جان کامتون همیشه شیرین
.
http://www.afsanjoon.blogfa.com/post-88.aspx


 
بالا