• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک خرما

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم


–آرد 2/1 و1 پیمانه ( حدوا 200 گرم )

– خرما بدون پوست و هسته 250 گرم

– آب جوش 1 پیمانه

– کره 100 گرم

– شکر 100 گرم

– تخم مرغ 2 عدد

– گردو خرد شده 1 پیمانه

– جوش شیرین 1 قاشق چایخوری ( در صورت دلخواه می توانید معادل 2/1 و 1 قاشق مربا خوری از BP استفاده نمایید )

– جوز هندی 2/1 قاشق چایخوری

– دارچین 1 قاشق چایخوری

– وانیل 4/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه


ابتدا یک قالب متوسط را چرب کرده کنار بگذارید.فر را هم روشن کنید و با 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت یا شماره 4 آن را تنظیم کنید . کره ، شکر ، آب جوش و خرما را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده تا کره ذوب شود و شکر حل شده و خرما نیز کمی نرم شود .سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کنار تا کمی خنک شود .مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در یک کاسه بزرگ الک کرده و بعد گردوی خرد شده را به آ ن اضافه نمایید .تخم مرغ ها را در یک کاسه دیگر کمی بزنید تا کمی سبک شوند و بعد مواد، کره، شکر و خرما را با همزن کمی بزنید تا آنها نیز کاملا پوره شوند و در نهایت تخم مرغ ها را به همراه مواد فوق به داخل کاسه محتوی مواد خشک ریخته و با مفتول دستی یا لیسک آن را مخلوط کرده و بعد آنرا درون قالب چرب شده ریخته و به مدت یکساعت بپزید .در صورت دلخواه این کیک را می توانید به همراه کره و مارمالاد نوش جان کنید .
 
بالا