مواد لازم:
آرد سفيد 85 گرم
نشاسته ذرت 23 گرم
شكر 195 گرم
سفيده تخم مرغ 255 گرم
كرم تارتار 4 گرم
نمك به ميزان لازم
رنده پوست ليمو ( اسانس ليمو) 1 قاشق سوپ خوري
طرز تهيه :
آرد و نيمي از شكر و نشاسته را با هم در يك ظرف الك كرده و كناري بگذاريد. سفيده ها را قدري زده و كرم تارتار و نمك را اضافه كرده و همچنان هم بزنيد. در انتها ، نيمه دوم شكر را آرام آرام افزوده و بزنيد تا سفيده ، سفيد و براق و تقريباً سفت شود و رنده پوست ليمو يا اسانس را هم اضافه كرده و مخلوط كنيد. مواد خشك بالا را كه الك كرده بوديم روي سفيده ريخته و به آرامي مخلوط كرده و در داخل قالب 20 سانتي متري ( چرب نمي كنيم ) ريخته و داخل فربا حرارت 370 درجه فارنهايت يا 185 درجه سانتي گراد به مدت 35-30 دقيقه بپزيد . بعد از درآوردن از فر وارونه روي تور برگردانيد و بگذاريد به مدت 2-1 ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربياوريد.
آرد سفيد 85 گرم
نشاسته ذرت 23 گرم
شكر 195 گرم
سفيده تخم مرغ 255 گرم
كرم تارتار 4 گرم
نمك به ميزان لازم
رنده پوست ليمو ( اسانس ليمو) 1 قاشق سوپ خوري
طرز تهيه :
آرد و نيمي از شكر و نشاسته را با هم در يك ظرف الك كرده و كناري بگذاريد. سفيده ها را قدري زده و كرم تارتار و نمك را اضافه كرده و همچنان هم بزنيد. در انتها ، نيمه دوم شكر را آرام آرام افزوده و بزنيد تا سفيده ، سفيد و براق و تقريباً سفت شود و رنده پوست ليمو يا اسانس را هم اضافه كرده و مخلوط كنيد. مواد خشك بالا را كه الك كرده بوديم روي سفيده ريخته و به آرامي مخلوط كرده و در داخل قالب 20 سانتي متري ( چرب نمي كنيم ) ريخته و داخل فربا حرارت 370 درجه فارنهايت يا 185 درجه سانتي گراد به مدت 35-30 دقيقه بپزيد . بعد از درآوردن از فر وارونه روي تور برگردانيد و بگذاريد به مدت 2-1 ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربياوريد.