دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
[h=2]کیک زعفران و هل
مواد لازم :
طرزتهیه
آرد، بيكينگپودر و شيرخشك را در كاسهاي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد. تخممرغ، شكر، وانيل، هل و پودر زعفران را در كاسهاي بريزيد و با همزن خوب هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود (حدود 8دقيقه). شير و روغن و گلاب را بيفزاييد و با همزن دستي يا قاشق چوبي هم بزنيد. مايه آرد را آرامآرام بيفزاييد و با قاشق چوبي هم بزنيد. وقتي مايه يكدست شد آن را داخل قالب بريزيد و در طبقه وسط فربا دماي 180درجه سانتيگراد به مدت 20دقيقه در قالبهاي مافين و 45دقيقه در قالب 23×23 بپزيد. سپس روي كيكها عسل گرم و پودر پسته بريزيد.
فوت آشپزي
45 دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک میشود.
مواد لازم :
- تخممرغ: 4عدد
- شكر: نصف پيمانه سرپر
- وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
- هل پودرشده: يك قاشق چايخوري
- پودر زعفران: نصف قاشق چايخوري
- شير: نصف پيمانه
- روغن مايع: نصف پيمانه
- آرد گندم: 2پيمانه
- بيكينگپودر: 1/5قاشق چايخوري
- شيرخشك: 2قاشق سوپخوري
- گلاب: 2قاشق سوپخوري
- موادلازم براي تزئين:
- عسل: 4قاشق سوپخوري
- پودر پسته: 4قاشق سوپخوري
طرزتهیه
آرد، بيكينگپودر و شيرخشك را در كاسهاي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد. تخممرغ، شكر، وانيل، هل و پودر زعفران را در كاسهاي بريزيد و با همزن خوب هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود (حدود 8دقيقه). شير و روغن و گلاب را بيفزاييد و با همزن دستي يا قاشق چوبي هم بزنيد. مايه آرد را آرامآرام بيفزاييد و با قاشق چوبي هم بزنيد. وقتي مايه يكدست شد آن را داخل قالب بريزيد و در طبقه وسط فربا دماي 180درجه سانتيگراد به مدت 20دقيقه در قالبهاي مافين و 45دقيقه در قالب 23×23 بپزيد. سپس روي كيكها عسل گرم و پودر پسته بريزيد.
فوت آشپزي
45 دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک میشود.