مواد لازم
▪ نصف پیمانه کره
▪ سهچهارم پیمانه شکر
▪ دو عدد تخممرغ
▪ نصف پیمانه شیره قند
▪ یک قاشق چایخوری وانیل
▪ سهو نیم پیمانه آرد
▪ یک قاشق چایخوری دارچین
▪ یک قاشق چایخوری زنجبیل
▪ یک قاشق چایخوری بیکینگپودر
▪ نصف قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
درون یک کاسه نسبتاً بزرگ شکر و کره را کاملاً با هم مخلوط کنید تخممرغها را با شیره همزده و وانیل را به آن اضافه کنید سپس محتوای دو ظرف را با هم مخلوط کنید تا به صورت مایع غلیظ یکنواختی درآید. بقیه مواد را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و آرامآرام به مخلوط کره اضافه کرده و محتوای ظرف را همبزنید تا به حالت خمیر یکنواختی درآید سپس روی آن را با پاکت پلاستیکی پوشانده و تا دو ساعت درون یخچال قرار دهید. خمیر را روی سطح صافی که از آرد پوشیده شده پهن کنید و آن را با قالب به شکل حروف الفبا درآورید. سپس با کفگیر آنها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا پخته و آماده شود.
▪ نصف پیمانه کره
▪ سهچهارم پیمانه شکر
▪ دو عدد تخممرغ
▪ نصف پیمانه شیره قند
▪ یک قاشق چایخوری وانیل
▪ سهو نیم پیمانه آرد
▪ یک قاشق چایخوری دارچین
▪ یک قاشق چایخوری زنجبیل
▪ یک قاشق چایخوری بیکینگپودر
▪ نصف قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
درون یک کاسه نسبتاً بزرگ شکر و کره را کاملاً با هم مخلوط کنید تخممرغها را با شیره همزده و وانیل را به آن اضافه کنید سپس محتوای دو ظرف را با هم مخلوط کنید تا به صورت مایع غلیظ یکنواختی درآید. بقیه مواد را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و آرامآرام به مخلوط کره اضافه کرده و محتوای ظرف را همبزنید تا به حالت خمیر یکنواختی درآید سپس روی آن را با پاکت پلاستیکی پوشانده و تا دو ساعت درون یخچال قرار دهید. خمیر را روی سطح صافی که از آرد پوشیده شده پهن کنید و آن را با قالب به شکل حروف الفبا درآورید. سپس با کفگیر آنها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا پخته و آماده شود.