• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک شکلاتی در مایکروفر (کیک 3 دقیقه ای)

پانته آ

متخصص بخش
IMG_2210_1.jpg

مواد لازم:
آرد: 8 قاشق غذاخوری

شکر: 8 ق غ

پودر کاکائو: 3 ق غ

شیر: 6 ق غ

روغن مایع 6 ق غ

بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 2 تاطرز پخت: دیگه از این آسونتر نمیشه...آرد و کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم الک کردم (3 بار) با شکر قاطی کردم
IMG_2195.JPG

شیر و روغن و تخم مرغ هم ریختم و با همزن دستی هم زدم
IMG_2196.JPG

توی یه کاسه سرامیکی یا پیرکس به قطر 20 سانت می ریزیم ..جوری که حتما دوسومش خالی باشه چون پفش خیلی خوبه و ممکنه سرریز بشه... توی مایکروفرتون حالت اشعه مایکرو با قدرت 100 به مدت 6 دقیقه می ذاریم. (خودتون بهتر کار مایکروتون رو می دونین...با همون درجه ای که آب رو جوش میاره توی 1 دقیقه...من قدرت 360 گذاشتم البته)
IMG_2198.JPG
بعد از طی زمان موردنظر چک کنین...پف خیلی خیلی خوبی داره ... من اما چون وسط کار یه دور درش رو باز کردم پفش یکم خوابید اما بازم خوب بود...بعد از خارج کردن از مایکروفر...بذارین کنار و حتما حتما روش یه درپوش بذارین ... درغیر اینصورت همه بخارهای داخل کیک خارج میشه و کیک خشک میشه.
IMG_2200_1.jpg
بعد از اینکه خنک شد...خیلی راحت با چاقو اطرافش رو از ظرف جدا کنین..ظرف سرو رو روش بذارین و برگردونین..خودش راحت میفته تو ظرف
IMG_2213_1.jpg

من روش کمی شیر تغلیظ شده(معروف به شیرعسلی) ریختم و کمی از اضافه های کیک رو روش پودر کردم و چند تا گیلاس گذاشتم.. همین...
IMG_2208_1.jpg

ساده و سریع و خیلی خیلی خوشمزه.... بافتش رو ببینین چه پوک و نرمه
IMG_2219_1.jpg

می تونین با خامه هم دکورش کنین و حتی لایه های بینش رو هم بریزین خامه...
IMG_2208_1.jpg

*. اگه کیک ساده بخواین ، به جای پودر کاکائو همون مقدار آرد بریزین. *. با نصف این مواد می تونین این کیک رو توی لیوان های سرامیکی (ماگ) درست کنین.زمانش هم میشه 3 دقیقه...اصلا این رسپی معروفه به کیک سه دقیقه ای و عموما هم توی لیوان درست میشه و همونجوری هم سرو میشه *. درپوش رو فراموش نکنین..توی کیفیت کیک خیلی مهمه

آخرین ویرایش:
بالا