پانته آ
متخصص بخش

مواد لازم:
آرد: 8 قاشق غذاخوری
شکر: 8 ق غ
پودر کاکائو: 3 ق غ
شیر: 6 ق غ
روغن مایع 6 ق غ
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 تاطرز پخت: دیگه از این آسونتر نمیشه...آرد و کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم الک کردم (3 بار) با شکر قاطی کردم
شیر و روغن و تخم مرغ هم ریختم و با همزن دستی هم زدم
توی یه کاسه سرامیکی یا پیرکس به قطر 20 سانت می ریزیم ..جوری که حتما دوسومش خالی باشه چون پفش خیلی خوبه و ممکنه سرریز بشه... توی مایکروفرتون حالت اشعه مایکرو با قدرت 100 به مدت 6 دقیقه می ذاریم. (خودتون بهتر کار مایکروتون رو می دونین...با همون درجه ای که آب رو جوش میاره توی 1 دقیقه...من قدرت 360 گذاشتم البته)


من روش کمی شیر تغلیظ شده(معروف به شیرعسلی) ریختم و کمی از اضافه های کیک رو روش پودر کردم و چند تا گیلاس گذاشتم.. همین...

ساده و سریع و خیلی خیلی خوشمزه.... بافتش رو ببینین چه پوک و نرمه

می تونین با خامه هم دکورش کنین و حتی لایه های بینش رو هم بریزین خامه...

*. اگه کیک ساده بخواین ، به جای پودر کاکائو همون مقدار آرد بریزین. *. با نصف این مواد می تونین این کیک رو توی لیوان های سرامیکی (ماگ) درست کنین.زمانش هم میشه 3 دقیقه...اصلا این رسپی معروفه به کیک سه دقیقه ای و عموما هم توی لیوان درست میشه و همونجوری هم سرو میشه *. درپوش رو فراموش نکنین..توی کیفیت کیک خیلی مهمه
آخرین ویرایش: