• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک صورتی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]کیک صورتی
مواد لازم برای کیک اسفنجی:


آرد ذرت- یک سوم پیمانه
آرد کیک-دو سوم پیمانه
بکینگ پودر- یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ-۴عدد
شکر نرم-دو سوم پیمانه

مواد برای روی کیک:

خاک قند-۳ پیمانه
آب داغ-نصف پیمانه
رنگ قرمز خوراکی مجاز-۲قطره
اسانس توت فرنگی-۴قطره
پودر نارگیل- ۲ پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کف قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید.
تخم مرغ ها را که به دمای اتاق رسیده است با شکر به مدت ۶دقیقه با سرعت هم بزنید تا کم رنگ و حجم آن ۳ برابر شود.
آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با استفاده از قاشقک پلاستیکی به آرامی مخلوط کنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
پس از پخت، کیک را روی سینی پنجره ای قرار دهید و کاغذ آن را بکنید.پس از خنک شدن برش بزنید.
خاک قند، رنگ، اسانس و آب را با هم مخلوط کنید. مواد به دست آمده باید آبکی باشد.
برش های کیک را ابتدا در قند و سپس نارگیل بغلتانید و روی بشقاب قرار دهید.
 
بالا