معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]کیک میوه خشک..
مواد لازم:
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و ۱قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم ۲تا۳ دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم.شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر می گذاریم.
آب | ۱/۳ فنجان |
شکر یا خاکه قند | ۴/۳ فنجان +۱ قاشق غذاخوری |
مخلوط میوه های خشک به دلخواه | ۱ و ½ فنجان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۱ و ½ فنجان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
کره ذوب شده | ۱۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و ۱قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم ۲تا۳ دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم.شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر می گذاریم.