• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک های پروانه ای

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم


مواد کیک ها :

آب 2 قاشق چایخوری

– کره 2 قاشق غذاخوری

– تخم مرغ 2 عدد

– پودر قند 2 قاشق غذاخوری

– شکلات تیره آب شده برای تزیین مقداری

– وانیل و نمک نصف قاشق چایخوری

– آرد 2/1 و 1 فنجان

– شکر 2/1 فنجان

– شیر 2/1 فنجان

– بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

– مارمالاد با هر طعمی 4 قاشق غذاخوری

– کرم مخصوص به میزان لازم

– پاستیل ماری سایز کوچک با رنگهای مختلف تعدادی


کرم مخصوص :

شیر عسلی 200 گرم

– آب 2/1 فنجان

– آرد 2 قاشق غذاخوری سرپر

– خامه سفت 170 گرم ( 4/3 فنجان )

– وانیل نوک قاشق چایخوری


طرز تهیه


کیک ها:

فر را تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید 0 کاغذهای مخصوص کیک یزدی را در قالبهای مخصوص آنها قرار دهید 0 آب و کره را در شیر داغ کمی ریخته و آنرا بمدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانیکه کره آب شود ، بر روی حرارت ملایم قرار دهید . تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و آنها را با همزن دستی ، خوب بزنید . آرد را بر روی تخم مرغ ها الک کرده و شکر ، شیر ، بکینگ پودر ، وانیل و کره آب شده را به آنها افزوده و همه مواد را خوب بهم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند . مخلوط را با قاشق و بطور مساوی در کاغذ های مخصوص کیک یزدی بریزید و قالبها را بمدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانیکه کیک ها کاملا بپزند ، در فر قرار دهید. بگذارید کیک ها به مدت 5 دقیقه در قالبهایشان باقی بمانند و بعد آنها را از قالبهایشا ن خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود. وسط هر کیک را با چاقو و بصورت یک دایره به اندازه یک سکه بزرگ برش داده و آنرا خارج کنید تا در هر یک سوراخ کم عمقی بوجود آید و قسمتهای دایره ای شکل را نگه دارید. کمی مارمالاد در داخل سوراخ وسط هر یک ا ز کیکها ریخته و بر روی آن مقداری از کرم مخصوص بریزید. همه ی قطعات کیک دایره ای شکل و کنار گذاشته شده را از وسط نصف کنید. بر روی هر عدد کیک کامل ، دو عدد از کیک های نیم دایره ای متقارن را بصورتی زاویه دار قرار دهید تا مانند بالهای پروانه شوند و بعد ، پاستیل های ماری را طوری در وسط بالها قرار دهید که مانند بدن پروانه بنظر برسند و در صورت تمایل با شکلات آب شده که در قیف کاغذی ریخته اید ، برای پروانه ها چشم بگذارید. پودر قند را پیش از سرو کرد ن کیک ها بر روی آنها بپاشید .

کرم مخصوص :

شیر عسلی ، آب و آرد را کاملا با هم مخلوط کرده و آنها را بر روی حرارت کم بهم بزنید تا کاملا غلیظ شوند ، سپس مخلوط را از روی حرارت برداشته و آنرا کنار بگذارید تا خنک شود و بعد ، خامه را به مخلوط افزوده و آنها را خوب بهم بزنید تا کرم مخصوص تهیه شود .
 
بالا