• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک وارونه

پانته آ

متخصص بخش
کیک آپساید دون موزی ( Banana upside down cake )



یه کیک کمی سخت ولی خوشمزه! و در کنار بستنی دسری بسیار خوشمزه و زیبا! البته اینبار اگه بخوام درست کنم با یه میوه ی دیگه درستش میکنم چون تجربه نشون داده که طعم موز پخته رو دوست نمیداریم!



مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

شیر نصف پیمانه

شکر 1 پیمانه ( نصفش برای کارامل کف قالب )

آرد 1 پیمانه

نشاسته ذرت 2/1 لیوان

کره 40 گرم

موز رسیده 3 عدد

بیکینگ پودر 2/1 ق چ

وانیل 2/1 ق چ



موزها رو از طول برش میزنیم

قالب 20 سانتی رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه نصف پیمانه شکر رو توی قالب میریزیم و منتظر میشیم تا کارامل بشه! کمی رنگش از کاراملی روشنتر باشه! از روی حرارت برمیداریم و موزها رو کف قالب روی کارامل میچینیم! فقط قسمت برش خورده کف قالب باشه تا همه یکدست باشن!

فر رو روی 180 درجه میذاریم

آرد و نشاسته و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم

زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده رو میزنیم تا پفکی و سبک بشه!

زرده و وانیل و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، کره رو هم اضافه میکنیم و میزنیم

آرد و شیر رو تو چند مرحله لا به لای هم اضافه میکنیم و در آخر سفیه زده شده رو به آرومی فلد میکنیم

وقتی خوب مخلوط شد روی موزهای کف قالب میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم

میذاریمش توی فر تقریبا 45 تا 50 دقیقه توی فر میپزه

وقتی از فر درآوردیم کمی باید از حرارت بیوفته و از داغیش کم بشه! بعد توی ظرف برگردونده بشه اما اگه خیلی هم سرد بشه کارامل میگیره و دیگه برنمیگرده!

 
بالا