پانته آ
متخصص بخش
کیک آپساید دون موزی ( Banana upside down cake )
یه کیک کمی سخت ولی خوشمزه! و در کنار بستنی دسری بسیار خوشمزه و زیبا! البته اینبار اگه بخوام درست کنم با یه میوه ی دیگه درستش میکنم چون تجربه نشون داده که طعم موز پخته رو دوست نمیداریم!
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه ( نصفش برای کارامل کف قالب )
آرد 1 پیمانه
نشاسته ذرت 2/1 لیوان
کره 40 گرم
موز رسیده 3 عدد
بیکینگ پودر 2/1 ق چ
وانیل 2/1 ق چ
موزها رو از طول برش میزنیم
قالب 20 سانتی رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه نصف پیمانه شکر رو توی قالب میریزیم و منتظر میشیم تا کارامل بشه! کمی رنگش از کاراملی روشنتر باشه! از روی حرارت برمیداریم و موزها رو کف قالب روی کارامل میچینیم! فقط قسمت برش خورده کف قالب باشه تا همه یکدست باشن!
فر رو روی 180 درجه میذاریم
آرد و نشاسته و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم
زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده رو میزنیم تا پفکی و سبک بشه!
زرده و وانیل و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، کره رو هم اضافه میکنیم و میزنیم
آرد و شیر رو تو چند مرحله لا به لای هم اضافه میکنیم و در آخر سفیه زده شده رو به آرومی فلد میکنیم
وقتی خوب مخلوط شد روی موزهای کف قالب میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم
میذاریمش توی فر تقریبا 45 تا 50 دقیقه توی فر میپزه
وقتی از فر درآوردیم کمی باید از حرارت بیوفته و از داغیش کم بشه! بعد توی ظرف برگردونده بشه اما اگه خیلی هم سرد بشه کارامل میگیره و دیگه برنمیگرده!

یه کیک کمی سخت ولی خوشمزه! و در کنار بستنی دسری بسیار خوشمزه و زیبا! البته اینبار اگه بخوام درست کنم با یه میوه ی دیگه درستش میکنم چون تجربه نشون داده که طعم موز پخته رو دوست نمیداریم!
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف پیمانه
شکر 1 پیمانه ( نصفش برای کارامل کف قالب )
آرد 1 پیمانه
نشاسته ذرت 2/1 لیوان
کره 40 گرم
موز رسیده 3 عدد
بیکینگ پودر 2/1 ق چ
وانیل 2/1 ق چ
موزها رو از طول برش میزنیم
قالب 20 سانتی رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه نصف پیمانه شکر رو توی قالب میریزیم و منتظر میشیم تا کارامل بشه! کمی رنگش از کاراملی روشنتر باشه! از روی حرارت برمیداریم و موزها رو کف قالب روی کارامل میچینیم! فقط قسمت برش خورده کف قالب باشه تا همه یکدست باشن!
فر رو روی 180 درجه میذاریم
آرد و نشاسته و بیکینگ پودر رو با هم الک میکنیم
زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده رو میزنیم تا پفکی و سبک بشه!
زرده و وانیل و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، کره رو هم اضافه میکنیم و میزنیم
آرد و شیر رو تو چند مرحله لا به لای هم اضافه میکنیم و در آخر سفیه زده شده رو به آرومی فلد میکنیم
وقتی خوب مخلوط شد روی موزهای کف قالب میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم
میذاریمش توی فر تقریبا 45 تا 50 دقیقه توی فر میپزه
وقتی از فر درآوردیم کمی باید از حرارت بیوفته و از داغیش کم بشه! بعد توی ظرف برگردونده بشه اما اگه خیلی هم سرد بشه کارامل میگیره و دیگه برنمیگرده!