• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک کدو حلوایی

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم:



آرد 300 گرم یا 2 پیمانه

شکر 250 گرم یا یک و یک چهارم پیمانه

تخم مرغ متوسط 3 عدد

گردوی خرد شده 50 گرم یا یک دوم پیمانه

پوره کدو حلوائی یک پیمانه

ماست 3 قاشق سوپخوری

روغن مایع 1 پیمانه

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری



طرز تهیه:



برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغها را با شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی کامل هم میزنیم تا تخم مرغ سبک شود.



بعد از 5 دقیقه در حین زدن کم کم روغن را اضافه میکنیم. اگر روغن را یکباره اضافه کنیم تخم مرغ سبکی خود را از دست میدهد.



ماست را هم به مواد در حین هم زدن اضافه میکنیم.



بعد از این مرحله نیاز به همزن برقی نداریم.



250 گرم کدو حلوایی را با یک سوم پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ده دقیقه میگذاریم تا نرم شود بعد پوره میکنیم.



در این مرحله کدو حلوائی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.



گردوی خرد شده را هم اضافه میکنیم.



در ظرف دیگری مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر و دارچین و وانیل و نمک را با هم مخلوط میکنیم و کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم.



مزه غالب این کیک مزه دارچین و جوز هندی است.



جوز هندی را داخل مواد رنده میکنیم.



مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم.


اگر قالب طرحدار باشد فقط چرب میکنیم اما اگر ساده باشد ابتدا چرب کرده بعد یک لایه کاغذ روغنی می اندازیم سپس دوباره چرب میکنیم.


قالب را داخل فر 170 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید یا شماره 4 در طبقه وسط به مدت تقریباً یک ساعت میگذاریم تا کیک بپزد.


روی کیک را بعد از خنک شدن با دارچین و پودر قند تزئین میکنیم.

برای انداختن طرح روی کیک از شابلون استفاده میکنیم.
 

پانته آ

متخصص بخش

DSC_11790.JPG
مواد لازم :
DSC_1163.JPG
آرد 300 گرم معادل دو پیمانه
شکر 250 گرم معادل یک و نیم پیمانه تخم مرغ سه عددپوره کدو حلوایی یک پیمانه ماست سه قاشق سوپخوریروغن مایع یک پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چایخوریهمونطور که مشاهده میکنید پیمانه های من لیوان های این اندازه ایی هستن پس زود دست به کار شید



روش تهیه:1. کدوها را تیکه تیکه کرده و پوست میگیرید و اون قسمت لیز توی کدو که تخمه هاش هستن هم برمیدارید. کدوهای خورد شده را توی یه ظرف کوچک با شعله بسیار ملایم میگذاریم و اجازه میدهیم کدوها نرم بشن و بعد با ته قاشق اونا رو به پوره تبدیل میکنیم. میگذاریم خنک بشه.
DSC_11600.jpg
2. تخم مرغ ها را همراه با شکر با همزن میزنیم تا کرمی شیری رنگ و کش دار به دست بیاد. 3. ماست که به دمای محیط رسیده است به همراه روغن و پوره کدو ها که اونم به دمای محیط رسیده به مایع بالا اضافه میکنیم.4. آرد را با بکین پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و به مایع بالا اضافه میکنیم.
DSC_11670.jpg
5. قالب کیک را روغن میزنیم و آرد پاشی میکنیم و مایع کیک را توی قالب میریزیم و در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اییم میگذاریم مدت زمان 40 دقیقه البته بازهم تذکر میدم زمان پخت کیک فقط به پیش گرامیش و اندازه فر شما بستگی داره. پس اول اینکه بیست دقیقه اول پخت به هیچ وجه درب فر رو باز نکنید و ئدوم اینکه بعد از سی و پنج دقیقه خودتون حواستون به کیک تون باشه. برای چک کردن پخت کیک هم از سیخ چوبی که همه تون استادید استفاده کنید.امیدوارم این کیک ساده رو بپزید و لذت ببرید. این بود کیک آرشیوی ما فک نکنید من پاشدم کیک پختمااا اشتباه میکنید :))

DSC_11830.jpg


بافت کیک رو مشاهده میفرمایید بسیار نرم و لطیف
DSC_11910.JPG

 
بالا