• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کیک یخچالی باکرم کاسترد

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
کیک یخچالی باکرم کاسترد
CAKEYAKHCHALI.JPG2.JPG




مواد لازم


پودر کاسترد اماده : 2 قاشق غذا خوری پر

شیر: 2 لیوان

شکر: 4 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین : یک قاشق غذاخوری پر

آب ولرم: نصف پیمانه

کاکائو: یک و نیم قاشق غذاخوری

بیسکویت ساده ( پتی بور وانیلی ) : تقریبا 2 بسته بزرگ


طرز تهیه

ژلاتین رو با اب مخلوط کنید و بزارید رو بخار اب تا کاملا حل بشه

کاسترد شکر و شیر رو خوب با هم مخلوط کنید و بزارید رو حرارت ، مدام هم بزنید تا ته نگیره و بجوشه ، وقتی جوشید و مثل فرنی شد درصورت تمایل یکی دوقاشق ازاون رو کنار بزارید ، کاکائو رو تو کمی اب جوش حل کنید و بریزید داخل مواد خوب هم زده ازروگازبردارید و بلافاصله ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید

ته قالب رو مرطوب کنید ازکاسترد زرد هرطرحی خواستید ته قالب بریزید


CAKEYAKHCHALI.JPG5.JPG

بعد یه لایه کاسترد کاکائوئی بریزید

CAKEYAKHCHALI.JPG4.JPG

ازروش یه لایه بیسکویت بچینید

CAKEYAKHCHALI.JPG3.JPG

و این کاررو ادامه بدید ، لایه اخر باید کاسترد باشه ، سه ساعت بزارید تو طبقه بالای یخچال ، بعد مثل دسرها چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدید و برگردونید و روش رو هرطور خواستید تزئین



 
بالا