یک نصیحت بهتون می کنم :
1- هیچ وقت جواب یه مثال یا تمرین رو بدون اینه کاملا بفهمینش ول نکنین .
شاید باورتون نشه ، من کل مثالها و تمرینات کتاب C جعفر نژاد رو دونه دونه خودم حل کردم ، بعد نگاه کردم ببینم روش حل اون بهتر بوده یا روش حل من .
اگر روش حل اون بهتر بوده که روش اون رو تحلیل کردم ببینم اون چکاری کرده که من نکردم ... اگر روش من بهتر بوده که چه بهتر (دم خودم گرم :نیش
همیشه مفهومی درس بخونید ، بشینین برنامه های مردم رو خط به خط تحلیل کنین .
تا مفهوم یک مطلب رو کاملا متوجه نشدید ، ولش نکنین .... چون بعدا به مشکل خواهید خورد
یکی از کلیدهای طلایی برنامه نویسان موفق ، قدرت تحلیل بالاشونه .
خیلی مهمه که بتونی کد به نفر دیگه رو تحلیل کنی ، این کار مثل بازی فکری می مونه ، هی چی بیشتر رو بیشتر تمرین کنی ، برنامه نویسیت بدون اینکه خودن متوجه بشی ، خفن تر و خفن تر میشه.
مثلا یه زمانی تا به من می گفتن یک چیزی می خوایم که مثلا 3 باز تکرارباید بشه ، زود می گفتم "حلقه for" ولی الان میگم : بستگی به شرایط برنامه داره ...
2- نکته دیگه اینه که : وقتی فیلم آموزشی یا مطلب آموزشی می بنید ، وقتی یک مثال زده میشه ، زود برید بشینید خودتون حلش کنین ، بعد ببینین اون طرف چطوری حلش می کنه ، خیلی وقت ها روش حل شما خیلی خیلی آسون تر از روش حل اون کسیه که داره آموزش میده
من بارها و بارها این مورد برام پیش اومده ...
بعد پیش خودم به اون طرف : برو بابا خودم بهتر بلدم :شاد::نیش:
این کار خیلی حس خوبی بهتون میده و خودش یه انگیزه خیلی خیلی بزرگی برای ادامه کارتون میشه ....
شما شروع کن .
هر جا مشکل داشتی ،
تو یک تاپیک جدید مطرح کن ، بنده شخصا در خدمتم.
انشالله ازتون یه برنامه نویس خفن میسازیم ....
معمولا دوستام مرتب میگن وای چه تمرین سختیه یا ...
ولی تکیه کلام من همیشه اینه :
آسونه ، چیزی نداره ....
اصلا نترسین ، وقتی خارجی ها با این خنگیشون تونستن ، من و شما حتما می تونیم.
اونا واسه یک ریش تراش با 2 تا دونه دکمه ، 60 صفحه کتاب آموزشی میدن دست مردمشون .... !
کلهم سر جمع 2 تا دونه دکمه نهایتا 4 تا حالت می تونه داشته باشه 00 01 10 11 »» درس مدار منطقی
خوب یک ایرانی این 4 تا حالت رو تست می کنه ببینه چی میشه ... والسلام
یک مثال دیگه :
یک کارخونه خارجی بوده که تو بخش بسته بندی محصولاتش یک مشکل داشته که بعضر از بسته هاش خالی می موندن.
بعد میان کلی پول میدن به مهندساشون و اونا یک طرح میدن که یک دستگاه اشعه ایکس میزارن که بسته های خالی رو تشخیص بده و اونهها رو از خط خارج کنه
همچین مشکلی برای یک کارگاه ایرانی پیش میاد و یکی کارگرا یک پنکه میزاره جلوی خط تا بسته های خالی رو باد ببره !
پس هیچ وقت به هوشتو شک نکنین
یک قضیه ای هست که میگه همه خارجیا خنگن ....
چند وقت پیشا تلویزیون نشون داد که از همه معملمای ابتدایی انگلستان امتحان ریاضی در زمینه جمع و تفریق و ضرب و تقسیم عبارات کسری گرفتن ... نتیجه این شد که 90 درصدشون مردود شدن !
روش تدریسشون رو اگر میدیدین خندتون می گرفت (با لیوان کسر ها رو یاد بچه ها میدادن ، بعد اگر سر امتحان یک کسر بزرگ میدادی ، بچه به یک گونی لیوان برای حلش نیاز داشت .... !)
اونا هنوز تو این چیزا گیرن.....