• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گربه‌ سانان بزرگ حيات‌وحش | تصاویر

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
بر خلاف بسياري از حيوانات شکارچي ساکن آفريقا، يوزپلنگ در طول روز شکار مي‌کند. اگر مي‌خواهيد حقايق جالب ديگري درباره چهار گربه‌سان بزرگ بدانيد، پيشنهاد مي‌کنيم اين مطلب را تا انتها بخوانيد.

2.jpg

• يوزپلنگ سريع‌ترين پستاندار ساکن خشکي است. اين جانور مي‌تواند با سرعتي معادل 110 کيلومتر بر ساعت شکار خود را تعقيب کند.
• غرش يک شير نر بالغ از فاصله 8 کيلومتري شنيده مي‌شود.
• پاهاي عقبي بلند و عضلاني پلنگ برفي اين جانور را قادر مي‌سازد تا در يک پرش، به اندازه هفت برابر طول بدنش بجهد.

wzxkeiq0.jpg

• راه راه‌هاي بدن ببر همانند اثر انگشت هستند؛ هيچ دو ببري راه راه يکسان ندارند.
• در ميان چهار گربه‌سان بزرگ، پلنگ قدرتمندترين بالارونده است. اين حيوان مي‌تواند شکاري به سنگيني دو برابر وزنش را با خود به بالاي درخت ببرد.
• پلنگ آمور يکي از گونه‌هاي به شدت در معرض خطر دنيا محسوب مي‌شود.

t4hbl4up.jpg

• يوزپلنگ مي‌تواند در يک گام، بين 7 تا 8 متر را بپيمايد.
• نام جگوار (پلنگ خالدار آمريکايي) از کلمه‌اي در زبان بوميان آمريکا مي‌آيد؛ کلمه‌اي که به معناي «کسي که مي‌تواند با يک جهش بکشد» است.
• در طبيعت، شيرها به طور متوسط 12 و حداکثر 16 سال عمر مي‌کنند. اما در اسارت طول عمر آنها تا 25 سال نيز مي‌رسد.
4.jpeg

• شير کوهي و يوزپلنگ داراي يک جد مشترک هستند.
• بر خلاف ساير گربه‌سانان بزرگ، يوزپلنگ غرش نمي‌کند. اين حيوان خرخر مي‌کند.
• ببرها شناگران قهاري هستند و از آب اجتناب نمي‌کنند.

ngplwmk0.jpg

• پلنگ آمور ماده در هر بار زايمان، بين يک تا چهار توله به دنيا مي‌آورد.
• شواهد فسيلي وجود جگوارها به دو ميليون سال پيش باز مي‌گردد.
• شيرها تنها گربه‌ساني هستند که به صورت گروهي زندگي مي‌کنند.

lbw31mek.jpg

• در بين چهار گربه‌سان بزرگ، پلنگ بيشترين گستردگي محل زيست را دارد.
• شيرهاي کوهي به لطف پاهاي عقبي عضلاني خود که بلندتر از پاهاي جلويي آن هستند، جهنده‌هاي قدرتمندي هستند.
• ببرها به خاطر پوست، استخوان و ساير بخش‌هاي بدنشان که در طب سنتي چين به عنوان دارو استفاده مي‌شود، بيشترين آمار شکار شدن را دارند.

• بر خلاف ساير گربه‌سانان، شيرها در انتهاي دم خود داراي يک منگوله از مو هستند.
• پس از انسان، شير کوهي بيشترين پراکندگي را در ميان پستانداران نيمکره غربي زمين دارد.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
این که پیشی هست...
درضمن چرا این عکسهاش نامرئی هست... من چشم بصیرت ندارم ببینم

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
نخیر...
من عکسی نمیبینم...:25::25:
عینک مادون قرمز هم میزنم نمیشه دید...:82:
تو این عکسها مگه چه خبره ؟؟!!!:نیش2:

tazeha

کاربر ويژه
واقعا زیبا بودن مرسی:گل:ولی اون اولیه شبیه پلنگ تو انجمن ما هستش درسته بچه ها

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

در طبيعت، شيرها به طور متوسط 12 و حداکثر 16 سال عمر مي‌کنند. اما در اسارت طول عمر آنها تا 25 سال نيز مي‌رسد.

چرا در اسارت طول عمرشان زیاد می شود؟؟؟

:37:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
اومدم جوابتون رو بدم دیدم نمیتونم بشینم رفتم دم در هیات رو دیدم اومدم . ا لبته هیات هر روز از سر کوچه رد میشه .آخه نوحه خوان محله امون صدای محشری داره

خب چیکار کنم اسمت پلنگه آدم می ترسید ولی اسم منم حسرته هر کی میبینه غم و غصه هاش یادش می افته دارم فکرامو میکنم تا یک اسم جدید پیدا کنم و از آقا ادمین بخوام اسممو عوض کنه:گل:

خب پس استادهاتون هم می ترسن :خنده2:

Mahdi Askari

مدير فنی
خب چیکار کنم اسمت پلنگه آدم می ترسید ولی اسم منم حسرته هر کی میبینه غم و غصه هاش یادش می افته دارم فکرامو میکنم تا یک اسم جدید پیدا کنم و از آقا ادمین بخوام اسممو عوض کنه

خب پس استادهاتون هم می ترسن

اسم من کجاش ترسناکه؟

استاد ها.... :52:

بالا