• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزارش آنلاین ایران-کره جنوبی (بازی نهایی مقدماتی جام جهانی 2014)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
خب احتمالاً اکثر دوستان خبر دارند که ساعت 4:30 امروز بازی بازی نهایی ایران در مقابل کره ی جنوبی در راه جام جهانی 2014 هست.
اهمیت این بازی در این هست که ایران با یک مساوی و یا یک برد به جام جهانی صعود خواهد کرد.
و اهمیت ویژه تر این بازی این خواهد بود که احتماً بعد از چند روز که از شادی مردم بعد از انتخابات میگذره دوباره شاهد شادی خیابانی مردم خواهیم بود. و انشالله این نوید روزهای شاد و خوب برای مردم کشورمون رو خواهد داشت. البته به شرط بازی خوب ایران.
تاپیک های فوتبالی گزارش حین بازی رو خیلی میپسندم به همین دلیل این بار تصمیم گرفتم که من با ایجاد این تاپیک سعی کنم در دقایق مختلف از بازی تاپیک رو بروز کنم.

-ساعت هم اکنون 16:08 - 22 دقیقه مانده به شروع بازی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ایران به شرطی با کسب نتیجه ی مساوی به جام جهانی صعود خواهد کرد که ازبکستان نتونه با بیش از سه گل قطر رو شکست بده.
بعضی از افراد احتمال تبانی قطر با ازبکستان رو مطرح کردند که شخصاً بعید میدونم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amin khan

مدیر انجمن
تیم ها در حال آماده شدن برای زمین هستند. تا لحظاتی دیگر دیدار حساس کره جنوبی و ایران آغاز خواهد شد و ایران در صورت پیروزی در هر شرایطی مستقیم به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کرد

amin khan

مدیر انجمن
شروع شد

• [*=center]
    1367678878.png

[*=center]0 - 0
    [*=center]
    1367678573.png

[*=center]

ورزشگاه : بیگ کراون / شهر : اولسان / دما : 25 درجه سانتیگراد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب بازی شروع شد.
جو ورزشگاه خیلی پر هیجان هست و امیدوارم مثل بازی قطر اوایل بازی رو که خیلی مهم هست خوب شروع کنیم.
کره ای ها همین چند دقیقه ی ابتدایی رو بیشتر فشار اوردند.

amin khan

مدیر انجمن
کره جنوبی مسلط بر بازی هست و ما تا به حال فرصت عرضه اندام رو پیدا نکردیم

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام :گل:
من همین الان تونستم زهرا رو راضی کنم دست از کارتون برداره بتونم این بازی رو ببینم :فرار:

amin khan

مدیر انجمن
12'

کره ای ها با حمایت شدید تماشاگران حمله می کنند. یک شوووووووووووووووووت از راه دور که رحمان احمدی یک ضرب توپ رو میگیره.

بالا