• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزارش زنده ی دربی 77

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب دقایقی تا شروع بازی هست.
مراسم روبوسی بازیکنان با مربیان در حال برگزاری هست امیدوارم که در نهایت شاهد مراسم جنگ و دعواشون نباشیم! :giggle:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بازی شروع شد، راستی من طرفدار تیم پرسپولیس هستم... :شاد:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب تا دقیقه ی 10 بازی تقریباً بازی به شکل پایاپای بوده هرچند که به نظر میرسه بازی خشنی باشه!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب دقیقه ی 15 ام بازی هست کاملاً بازی سرد شده و پر از توقف هست.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دقیقه ی بیستم بازی هست و هیچ تغییر در روند بازی ایجاد نشده است.
کم کم دارم پشیمان میشم از ایجاد این تاپیک! :خنده1:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب دقیقه ی 24 بازی اولین ضزبه ی شوت به سمت دروازه توسط محمد نوری زده شد که در چهارچوب هم نبود و البته رحمتی اون رو روانه ی کرنر کرد. :94:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
همیشه چنین بوده، قبل از بازی شور و شوق و داد و بیداد و به محض شروع بازی سردی و سکوت و یک بازی خواب آور!
دربی مارو میتونید مقایسه کنید با دربی ها اروپایی که آدم گاهاً دوست داره بازی تموم نشه...
به همین آسانی 35 دقیقه از مسابقه ی بزرگترین دربی فوتبال ایرانی گذشت.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
جدی ترین موقعیت استقلال در نیمه ی اول در دقیقه ی 38 رخ داد که جواد نکونا با ضربه ی سر توپ رو به بیرون زد.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
قبل از شروع بازی برای خوابیدن در جلوی بازی دعوا بود الان دقیقه ی 42 بازی هست و با صحنه ی بالشت های خالی در جلئی تلویزیون مواجه هستیم! هرکس پی کار خودش هست :خنده2:
در اواخر نیمه ی اول بازی به نظر میرسه فشار استقلال کمی بیشتر شده و فرهاد مجیدی هم در حال تعویض شدن هست (دقیقه ی 44)

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
خب منم از اونجایی که طرفدار استقلالم
به قول فوتبالی ها :خنده1:
آقا فرهادم وارد بازی شد
:استقلال::استقلال::استقلال::استقلال::استقلال::استقلال::استقلال:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب پایان نیمه ی اول بازی با نتیجه ی 0 - 0 مساوی به همین آسانی!
اگر در نیمه ی دوم پستی در این تاپیک ارسال نشد عزیزان متوجه باشند که بنده خوابم برده! :خنده1:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
زنده باشی زهرا جوووووووووووونم
:parastu::parastu::parastu::parastu::parastu:دلم میخواد نیکبخت وارد بازی بشه :استقلال::استقلال::استقلال:

بالا