• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گزارش سايت فيفا از کاپيتان فوتسال ايران

0mid

متخصص بخش ورزشی
گزارش سايت فيفا از کاپيتان فوتسال ايران
[h=2]سايت فيفا در گزارشي از کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران نوشت: کشاورز 10 ساله روياي موفقيت را هم نمي‌ديد.

[TD="align: left"]
00942720.jpg
[/TD]

به نقل از فارس،سايت فيفا در گزارشي به عملکرد محمد کشاورز کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران پرداخته است.

اين گزارش اينگونه شروع مي‌شود: محمد کشاورز 10 سال داشت که سعيد رجبي برنده کفش طلا در مسابقات جام جهاني 1992 شد و ايران توانست عنوان چهارمي اين مسابقات را به خود اختصاص دهد که بهترين مقام اين کشور نيز به حساب مي‌آيد.

سايت فيفا ادامه داد: از آن زمان تاکنون دو دهه مي‌گذرد و کشاورز هم اکنون به عنوان کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران حضور دارد و اميدوار است ايران بتواند در مسابقات موفق باشد.

در اين گزارش با اشاره به ناکامي ايران در سه دوره جام جهاني عنوان شده است: ايران در سه دوره متوالي نتوانست از مرحله گروهي صعود کند تا اينکه سرانجام در جام جهاني 2008 برزيل به دور دوم صعود کرد و به دليل تفاضل گل کمتر نسبت به ايتاليا نتوانست به نيمه نهايي صعود کند.

سايت فيفا گفت‌وگويي هم با محمد کشاورز کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران انجام داده است. مدافع 30 ساله ايران در اين مصاحبه مي‌گويد: ايران از سال 2004 روند بازسازي شده طولاني مدت را در پيش گرفته و بسيار خوشبين هستم در اين دوره از مسابقات نتيجه تلاش‌هاي خود را ببينيم.

کشاورز که به عنوان بهترين بازيکن سال 2011 آسيا انتخاب شده بود، اظهار داشت: تيم ما در حال ساخته شدن است. از سال 2004 که نتوانستيم به مرحله دوم صعود کنيم تلاش خود را مضاعف کرديم. در سال 2008 بهتر عمل کرديم و کم کم در حال پيشرفت هستيم. انتظار دارم در تايلند بهتر از برزيل بازي کنيم.

سايت فيفا با اشاره به اينکه کشاورز در مسابقات جام جهاني تايوان حضور نداشت، اما خاطرات زيادي از رقابت‌هاي 2008 برزيل دارد، مي‌نويسد: کشاورز خاطرات زيادي از جام جهاني گذشته دارد که برخي براي او خوشحال کننده نيست. او در ديدار برابر اوکراين اخراج شد و بازي مقابل ايتاليا را از دست داد. 4 سال از اين موضوع مي‌گذرد.

وي در اين‌باره مي‌گويد: اتفاقات گذشته براي من درس عبرتي است که هم اکنون آن اشتباهات را تکرار نکنم. ما به جام جهاني آمديم تا بهترين عملکرد خود را به نمايش بگذاريم. من هم مي‌خواهم چنين کاري را انجام دهم.

سايت فيفا کاپيتاني کشاورز را علت تجربه‌هاي خوب يا بد او مي‌داند و مي‌نويسد: کشاورز، توراس را الگوي خود مي‌داند و در اين زمينه مي‌گويد: همه اعلام کرده‌اند ما مقابل بهترين تيم جهان بازي خوبي انجام داديم اما برابر تيم‌هاي ضعيف عملکرد خوبي نداشتيم. در حالي که ما به فکر سه امتياز بوديم نه زدن گل‌هاي بيشتر.

اين بازيکن درباره ديدار ايران برابر کلمبيا در مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني خاطرنشان کرد: بازي بسيار سختي را پيش‌بيني مي‌کنيم. با توجه به دفاع بسيار منسجم نماينده آمريکاي جنوبي که در آخرين ديدار در مرحله گروهي برابر اسپانيا به نمايش گذاشت، ديدار سختي داريم. شناخت زيادي از اين تيم نداريم و تاکنون برابر آنها بازي نکرديم اما آنچه مي‌دانم اين است که مي‌خواهيم بهترين عملکرد خود را نشان دهيم تا بتوانيم به پيروزي دست يابيم و در ادامه مسابقات موفق باشيم.

سايت فيفا مي‌نويسد: گرچه آرزوي نهايي کشاورز رسيدن به مرحله نيمه نهايي است اما سومين حضور او در جام جهاني افتخاري براي او محسوب مي‌شود. کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران در اين باره گفت:‌ افتخار مي‌کنم سومين حضور خود را در جام جهاني تجربه مي‌کنم. در گذشته تلاش بسيار کردم تا بتوانم بهترين بازيکن ايران باشم و اميدوارم در تايلند نتيجه اين تلاش را ببينم. 8 سال تلاش کردم به اين مرحله برسم.

سايت فيفا در پايان مي‌نويسد: کشاورز 10 ساله در روياي خود اين موفقيت را نمي‌توانست داشته باشد اما کاپيتان تيم ملي فوتسال ايران هم اکنون يک چيز مي‌خواهد و آن هم اين که تا جايي که مي‌تواند پيشرفت کند.

ورزش3

بالا