• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گنوچی ریکوتا ایتالیایی

B a R a N

مدير ارشد تالار
گنوچی ریکوتا ایتالیایی

246290_297.jpg


گنوچی نوعی کوفته آرد یا سیب زمینی ایتالیایی است که با سس مخصوص سرو می شود.

مواد لازم (4 نفر)


• 450 گرم پنیر ریکوتا

• یک عدد تخم مرغ درشت

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

• جوزهندی رنده شده

• دو پیمانه آرد

طرز تهیه

1. تخم مرغ، آرد و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید.

2.پنیر پارمسان رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. برای مزه دار شدن جوزهندی را اضافه کنید.

3. به تدریج و مرحله به مرحله آرد را اضافه کنید تا مواد شکل خمیر به خود بگیرند.

4. خمیر را در دست ورز دهید و در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه کنید تا دیگر به دست نچسبد. از خمیر چانه های کوچک درست کنید و سپس آنها را به رول های باریک (به ضخامت انگشت) شکل دهید.

5.رول ها را در کنار هم بچینید و به قطعات 2.5 سانتی متری برش دهید.

6. گنوچی ها را درون سینی آرد پاشی شده بریزید تا به هم نچسبند.

7. درون یک قابلمه بزرگ، آب و کمی نمک را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. گنوچی ها درون آب بریزید و با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا به هم نچسبند. گنوچی ها پف می کنند و بالا می آیند. آنها را با کفگیر سوراخ دار بردارید و درون آبکش بریزید تا آب اضافه شان گرفته شود.

8. روی آنها پنیر پارمسان رنده کنید و با سس پاستا سرو کنید.
 
بالا