B a R a N
مدير ارشد تالار
گنوچی ریکوتا ایتالیایی
گنوچی نوعی کوفته آرد یا سیب زمینی ایتالیایی است که با سس مخصوص سرو می شود.
مواد لازم (4 نفر)
• 450 گرم پنیر ریکوتا
• یک عدد تخم مرغ درشت
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• جوزهندی رنده شده
• دو پیمانه آرد
طرز تهیه
1. تخم مرغ، آرد و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید.
2.پنیر پارمسان رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. برای مزه دار شدن جوزهندی را اضافه کنید.
3. به تدریج و مرحله به مرحله آرد را اضافه کنید تا مواد شکل خمیر به خود بگیرند.
4. خمیر را در دست ورز دهید و در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه کنید تا دیگر به دست نچسبد. از خمیر چانه های کوچک درست کنید و سپس آنها را به رول های باریک (به ضخامت انگشت) شکل دهید.
5.رول ها را در کنار هم بچینید و به قطعات 2.5 سانتی متری برش دهید.
6. گنوچی ها را درون سینی آرد پاشی شده بریزید تا به هم نچسبند.
7. درون یک قابلمه بزرگ، آب و کمی نمک را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. گنوچی ها درون آب بریزید و با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا به هم نچسبند. گنوچی ها پف می کنند و بالا می آیند. آنها را با کفگیر سوراخ دار بردارید و درون آبکش بریزید تا آب اضافه شان گرفته شود.
8. روی آنها پنیر پارمسان رنده کنید و با سس پاستا سرو کنید.

مواد لازم (4 نفر)
• 450 گرم پنیر ریکوتا
• یک عدد تخم مرغ درشت
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• جوزهندی رنده شده
• دو پیمانه آرد
طرز تهیه
1. تخم مرغ، آرد و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید.
2.پنیر پارمسان رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. برای مزه دار شدن جوزهندی را اضافه کنید.
3. به تدریج و مرحله به مرحله آرد را اضافه کنید تا مواد شکل خمیر به خود بگیرند.
4. خمیر را در دست ورز دهید و در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه کنید تا دیگر به دست نچسبد. از خمیر چانه های کوچک درست کنید و سپس آنها را به رول های باریک (به ضخامت انگشت) شکل دهید.
5.رول ها را در کنار هم بچینید و به قطعات 2.5 سانتی متری برش دهید.
6. گنوچی ها را درون سینی آرد پاشی شده بریزید تا به هم نچسبند.
7. درون یک قابلمه بزرگ، آب و کمی نمک را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. گنوچی ها درون آب بریزید و با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا به هم نچسبند. گنوچی ها پف می کنند و بالا می آیند. آنها را با کفگیر سوراخ دار بردارید و درون آبکش بریزید تا آب اضافه شان گرفته شود.
8. روی آنها پنیر پارمسان رنده کنید و با سس پاستا سرو کنید.