• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوارديولا: دوران حضور من در بارسلونا رو به پايان است

ahmadfononi

معاونت انجمن
او هر سال قراردادهايي يک ساله با بارسلونا امضا مي کند.
00017181.gif

پپ گواردیولا گفته شاید در انتهای فصل بعد از بارسلونا برود. او می‌گوید: «بازیکنان از مربی خسته می‌شوند و برعکس.»

این مربی 40 ساله موفقیتی بزرگ در نوکمپ کسب کرده و دو فصل است تیمش را قهرمان لالیگا می‌کند و آنها را در سال 2009 به قهرمانی لیگ قهرمانان رساند. او البته همیشه قراردادهایی یک‌ساله با بارسلونا امضا می‌کند.

گواردیولا در گفتگو با شبکه تلویزیونی ایتالیایی رای می‌گوید: «به نظرم دوران حضور من در بارسلونا دارد به پایان می‌رسد. خوشحالم، اما هنگامی که بخواهید در باشگاهی این‌چنین برای مدتی طولانی بمانید نمی‌توانید.

سال بعد چهارمین فصل پیاپی من به عنوان مربی بارسلونا است. باشگاهی مانند این باید شهامت بسیاری داشته باشد که یک مربی را این همه مدت نگه دارد، چون بازیکنان از مربیان خسته می‌شوند و برعکس.»

هرچند این خبر در روز اول آوریل پخش شد و برخی آن را دروغ اول آوریل می‌دانند، اما رای اعلام کرده که این خبر حقیقی است.

گواردیولا در سال 2008 جانشین فرانک ریکارد شد. او در فوریه پذیرفت که قراردادش را تا ژوئن 2012 تمدید کند. او در دو و نیم سال گذشته از 10 قهرمانی ممکن 8 تا را به دست آورده است.

ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر از او ستایش کرده و برخی می‌گویند او ممکن است جانشین سر الکس فرگوسن در منچستریونایتد شود.

بارسلونا در این باره نظری نداده است.

بالا