مواد لازم
برای ۴ نفر
▪ ۳۰۰ گرم گوشت با استخوان و چرب
▪ ۲۰۰ گرم لوبیا سفید
▪ ۱ عدد پیاز
▪ زردچوبه، فلفل و نمک به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا گوشت را همراه با پیاز در قابلمه ریخته و پس از اینکه یک جوش زد آب آن را خالی و دوباره قابلمه را آب کرده و با نمک، زردچوبه و فلفل روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا پخته شود و جا بیفتد. پس از جدا کردن آبگوشت، گوشت و لوبیای پخته شده را کوبیده و در بشقاب میریزند و روی آن را با دارچین تزئین میکنند.
مواد لازم برای تهیه کته
▪ برنج به ازای هر نفر یک پیمانه
▪ یک عدد سیبزمینی
▪ ۲ قاشق غذاخوری سرپر شوید
طرز تهیه
پس از آنکه آب برنج کم شد شوید، نمک و سیبزمینی به آن اضافه کرده و پس از تمام شدن آب، کته را دم کرده و همراه گوشت کوبیده میل کنید
برای ۴ نفر
▪ ۳۰۰ گرم گوشت با استخوان و چرب
▪ ۲۰۰ گرم لوبیا سفید
▪ ۱ عدد پیاز
▪ زردچوبه، فلفل و نمک به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا گوشت را همراه با پیاز در قابلمه ریخته و پس از اینکه یک جوش زد آب آن را خالی و دوباره قابلمه را آب کرده و با نمک، زردچوبه و فلفل روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا پخته شود و جا بیفتد. پس از جدا کردن آبگوشت، گوشت و لوبیای پخته شده را کوبیده و در بشقاب میریزند و روی آن را با دارچین تزئین میکنند.
مواد لازم برای تهیه کته
▪ برنج به ازای هر نفر یک پیمانه
▪ یک عدد سیبزمینی
▪ ۲ قاشق غذاخوری سرپر شوید
طرز تهیه
پس از آنکه آب برنج کم شد شوید، نمک و سیبزمینی به آن اضافه کرده و پس از تمام شدن آب، کته را دم کرده و همراه گوشت کوبیده میل کنید