B a R a N
مدير ارشد تالار
گوشت گوساله با سس بالزامیک
• تعداد: دو نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• نصف پیمانه سرکه بالزامیک
• 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• دو تکه استیکی از سردست گوساله (هر کدام 225 گرم)
طرز تهیه
1. در یک قابلمه کوچک، سرکه را بریزید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و به حالت نیمجوش 5 دقیقه بگذارید بماند تا میزان آن به ¼ پیمانه کاهش بیابد. گوجه فرنگی ها را درون سرکه داغ بریزید.
2. در این فاصله، چربی های استیک را بگیرید و روی دو طرف آن نمک و فلفل بپاشید و در روغن داغ روی حرارت ملایم 7 تا 9 دقیقه سرخ کنید تا پخته شود و آبدار بماند. اگر برشته تر دوست دارید، بیشتر آن را سرخ کنید.
3. برای سرو، استیک را داخل بشقاب قرار دهید و سس بالزامیک که درست کرده اید را روی آن بریزید. در آخر آویشن بپاشید.
• تعداد: دو نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• نصف پیمانه سرکه بالزامیک
• 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• دو تکه استیکی از سردست گوساله (هر کدام 225 گرم)

طرز تهیه
1. در یک قابلمه کوچک، سرکه را بریزید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و به حالت نیمجوش 5 دقیقه بگذارید بماند تا میزان آن به ¼ پیمانه کاهش بیابد. گوجه فرنگی ها را درون سرکه داغ بریزید.
2. در این فاصله، چربی های استیک را بگیرید و روی دو طرف آن نمک و فلفل بپاشید و در روغن داغ روی حرارت ملایم 7 تا 9 دقیقه سرخ کنید تا پخته شود و آبدار بماند. اگر برشته تر دوست دارید، بیشتر آن را سرخ کنید.
3. برای سرو، استیک را داخل بشقاب قرار دهید و سس بالزامیک که درست کرده اید را روی آن بریزید. در آخر آویشن بپاشید.