• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گوشت گوساله با سس بالزامیک

B a R a N

مدير ارشد تالار
گوشت گوساله با سس بالزامیک

• تعداد: دو نفر

• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• نصف پیمانه سرکه بالزامیک

• 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

• دو قاشق چایخوری روغن زیتون

• دو تکه استیکی از سردست گوساله (هر کدام 225 گرم)

250380_502.jpg


طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک، سرکه را بریزید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و به حالت نیم‌جوش 5 دقیقه بگذارید بماند تا میزان آن به ¼ پیمانه کاهش بیابد. گوجه فرنگی ها را درون سرکه داغ بریزید.

2. در این فاصله، چربی های استیک را بگیرید و روی دو طرف آن نمک و فلفل بپاشید و در روغن داغ روی حرارت ملایم 7 تا 9 دقیقه سرخ کنید تا پخته شود و آبدار بماند. اگر برشته تر دوست دارید، بیشتر آن را سرخ کنید.

3. برای سرو، استیک را داخل بشقاب قرار دهید و سس بالزامیک که درست کرده اید را روی آن بریزید. در آخر آویشن بپاشید.
 
بالا