گولاش
غذا مجارستاني
مواد لازم
1) گوشت گوسفند......................900 گرم
2) پياز بزرگ .........................1 عدد
3) سير رنده شده.......................2 حبه
4) فلفل دلمه اي........................3عدد
5) پودر باپريكا........................2 ق سوپ خوري
6) گوجه پوست كنده..................40 گرم
7) رب گوجه..........................2/1 ق سوپ خوري
8) فلفل سبز تند.......................1عدد
9) آب سرد............................1 پيمانه
10) آرد سفيد...........................1 ق سوپ خوري
11) روغن مايع........................2 ق سوپ خوري
12) نمك و فلفل و زرد چوبه.........به مقدار لازم
13) جعفري و خامه...................براي تزئين
طرز تهيه
1- گوشت تفت داده حالا پياز و سير را با هم تفت داده و با گوشت گذاشته تا پخته بعد از پخت گوشت فلفل دلمهاي و گوجه پوست گرفته و فلفل سبز تند را اضافه كرده و گذاشته تا چند قل بخورد حالا پودر باپريكا و نمك ، فلفل ، زرد چوبه را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم دوباره بعد از چند قل خوردن حالا رب و فلفل سبز تند اضافه كرده و هم زده بعد آرد را براي لعاب دادن اضافه كرده و گذاشته تا يك قل بخورد .
2- حالا كه غذا آماده اس و در ظرف مورد نظر كشيده و رويش را خامه و جعفري به سليقه تزئين كرده.
غذا مجارستاني
مواد لازم
1) گوشت گوسفند......................900 گرم
2) پياز بزرگ .........................1 عدد
3) سير رنده شده.......................2 حبه
4) فلفل دلمه اي........................3عدد
5) پودر باپريكا........................2 ق سوپ خوري
6) گوجه پوست كنده..................40 گرم
7) رب گوجه..........................2/1 ق سوپ خوري
8) فلفل سبز تند.......................1عدد
9) آب سرد............................1 پيمانه
10) آرد سفيد...........................1 ق سوپ خوري
11) روغن مايع........................2 ق سوپ خوري
12) نمك و فلفل و زرد چوبه.........به مقدار لازم
13) جعفري و خامه...................براي تزئين
طرز تهيه
1- گوشت تفت داده حالا پياز و سير را با هم تفت داده و با گوشت گذاشته تا پخته بعد از پخت گوشت فلفل دلمهاي و گوجه پوست گرفته و فلفل سبز تند را اضافه كرده و گذاشته تا چند قل بخورد حالا پودر باپريكا و نمك ، فلفل ، زرد چوبه را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم دوباره بعد از چند قل خوردن حالا رب و فلفل سبز تند اضافه كرده و هم زده بعد آرد را براي لعاب دادن اضافه كرده و گذاشته تا يك قل بخورد .
2- حالا كه غذا آماده اس و در ظرف مورد نظر كشيده و رويش را خامه و جعفري به سليقه تزئين كرده.