B a R a N
مدير ارشد تالار

گَلِت زنجبیل و گلابی
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• 250 گرم خمیر شیرینی منجمد
• یک عدد سفیده تخممرغ هم زده
• دو قاشق غذاخوری آرد کامل
• دو قاشق غذاخوری شکر سفید
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
• یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
• دو قاشق غذاخوری کره
• 3 عدد گلابی بزرگ خرد کرده
• خامه فرم گرفته (اختیاری)
طرز تهیه
1. خمیر شیرینی منجمد را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی یخزدایی کنید. سپس آن را روی سطح صاف و آردپاشی شده باز کنید. خمیر را داخل ظرف مستطیلی قرار دهید. روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید. سفیده تخممرغ را با قلممو به لبه های خمیر بمالید.
2. در یک کاسه کوچک، آرد، شکر سفید، شکر قهوه ای، یک قاشق غذاخوری زنجبیل و پوست رنده شده لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. نیمی از مخلوط زنجبیل را روی خمیر بریزید. تکه های گلابی را روی آنها بچینید. در آخر، مخلوط زنجبیل را روی آنها بریزید.
3. بدون درپوش، گلت را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید تا خمیر طلایی و گلابی ها نرم شوند. این دسر را باید گرم سرو کنید. در صورت تمایل می توانید روی هر برش خامه فرم گرفته قرار دهید.