• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یه سوال در مورد با گواهینامه

gorg nama

متخصص بخش
آقا من 16 سال دارم میخوام گواهینامه بگیرم متور برونم تو شهر دوستم بهم گفت گواهینامه نه ولی یه کارتی هست اسمش یادم نیست که با اون میتونی تو شهر راندگی کنی ولی خارج از شهر نمیشه آقا راهی نیست که بشه من یه چیزی بگیرم تا بتونم موتور برونم ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نه عزیز اصلاً امکانش نیست که بتونید در این سن به صورت قانونی رانندگی کنید .

اون کارتی که ایشون گفتند هم فکر کنم منظورشون کارت یک نهادیه که بشه با داشتنش سوء استفاده کرد.
که این هم راه درستی نیست .
برای رانندگی فقط نیاز به دریافت گواهی نامه به صورت قانونی دارید که اون هم فقط در سن قانونی صادر میشه .

rahnama

پدر ایران انجمن
بیشتر موتورسواران در پاهایشان پلاتین وجود دارد که بیشتر به خاطر تصادف است. همچنانچه ادمین عزیز فرمودند به جز گواهینامه که در سن قانونی با گرفتن امتحان آئینامه و عملی صادر می شود , هیچ برگه و مدرکی دیگزی برای راندن موتوزسیکلت وجود ندارد.

30326619-1131066.jpg

rahnama

پدر ایران انجمن
شرايط لازم براي ثبت نام و صدور گواهينامه موتورسيكلت:

مدارک:
  • اصل شناسنامه عكس‌دار.
  • چهار قطعه عكس جديد 4×3 رنگي و يا سياه و سفيد تمام‌رخ.
  • ارايه كارت پايان خدمت و يا مدارك قانوني حاكي از روشن شدن وضعيت نظام‌وظيفه براي متولدين 1338 به بالا .
  • فيش بانكي به مبلغ 20.000 ريال بابت عوارض به حساب وزارت كشور به شماره حساب 09/741 مربوط به خزانه‌داري كل.
  • فيش بانكي به مبلغ 10.000 ريال بابت تمبر گواهينامه به حساب وزارت دارايي به شماره حساب 90011 نزد بانك ملي شعبه شهرك آزمايش.
  • فيش بانكي به مبلغ 14.200ريال بابت معاينات جسماني به حساب بهداري ناجا به شماره حساب 94010 نزد بانك ملي شعبه حسابهاي دولتي.
  • قبض نقدي به مبلغ 5.000 ريال بابت در اختيار قراردادن موتورسيكلت براي آزمون عملي كه در محل آزمون در اختيار متقاضي قرار داده خواهد شد.
توضيح 1: متقاضي بايد قسمت رسيد براي پرداخت‌كننده فيش‌هاي مذكور را به متصديان امر آزمون ارايه نمايد.
توضيح 2: در صورت هر بار تجديد آزمون آئين‌نامه مبلغ 10.000 ريال و هر بار تجديد آزمون در مرحله آزمون عملي مبلغ 5.000 ريال به حساب 09/741 وزارت كشور واريز و فيش آن ارايه گردد.
توضيح 3: فيش‌هاي ياد شده قابل پرداخت در كليه شعب بانك ملي ايران مي‌باشد.
شرایط صلاحیت:
  • حداقل سن 18 سال تمام.
  • قبول شدن در آزمايش آئين‌نامه راهنمايي و رانندگي.
  • قبول شدن در آزمايش رانندگي باموتورسيكلت.
  • انجام معاينات جسماني مورد تأييد بهداري

بالا