• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یک سوال خیلی مهم اینترنتی!!!!!

MOFRAD

New member
سلام.من میخوام مثل خیلیا برای کسانی که یاهو ندارند id درست کنم.. اما ترسم اینجاست که چون من با ip خودم تو یاهو ثبت نام میکنم اگه شخصی که من برای اون id درست کردم کار خلافی مثلا هک یا کارهای غیر اخلاقی لون id کنه منم تو دردسر میوفتم؟؟؟؟؟
فقط واسه اینکه عضویتش با ip من بوده وگرنه بقیه کارها با ip خودش هست
ممنون جواب بدید

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام.من میخوام مثل خیلیا برای کسانی که یاهو ندارند id درست کنم.. اما ترسم اینجاست که چون من با ip خودم تو یاهو ثبت نام میکنم اگه شخصی که من برای اون id درست کردم کار خلافی مثلا هک یا کارهای غیر اخلاقی لون id کنه منم تو دردسر میوفتم؟؟؟؟؟
فقط واسه اینکه عضویتش با ip من بوده وگرنه بقیه کارها با ip خودش هست
ممنون جواب بدید

با سلام دوست عزیز
به ایران انجمن خوش آمدید
اولا یک نکته بهتر هست برای کسانی درست کنید که بشناسیدشون

خب در مورد بحثتون چند نکته وجود داره
یکی اینکه اکثر آی پی های ایرانی داینامیک هستن و با روشن و خاموش شدن مودم عوض میشند و به سیاست هایی که در بین دو کشور وجود داره نمیتونن درخواست بازبینی سرور های آی اس پی رو بدن برای اینکه آی پی رو پیدا کنن
دوم اینکه صرف وارد شدن آی پی به سایت یاهو و ساختن اکانت نمیتونه مهم باشه و اگر هم مهم باشه برای پیدا کردن کشور مورد نظر هست که اگر کاربری از ایران وارد سایت شد نتونه اکانت بسازه
سوم اینکه بدون هیچ ترسی اکانتتون رو بسازید واگر کمی ترس در دلتون دارید با یکی از نرم افزار های تغییر آی پی این کار رو بکنید

موفق باشید:گل:

MOFRAD

New member
ممنون-مثلا من میخوام یه جوری کسب در امد کنم..... و واسه هر کسی بسازم... پس مشکلی نیست . و من با شماره تلفن هند اونجا اکانت درست میکنم.پس برای من ضرری نداره

بالا