• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

♥*●فال تست عشق...♥*●

ناهید

متخصص بخش
عشق هم بالاخره اتفاقي است كه به قول شاعر، خواه ناخواه رخ مي*دهد. براي خيلي از روان*شناس*ها مطالعه اين پديده جالب است. بعضي*ها مانند استرنبرگ حتي نظريه*اي علمي *درباره عشق دارند. استرنبرگ معتقد است كه يك عشق كامل سه جنبه دارد. اولين جنبه، وفاداري به معشوق است، دومي، *احساس صميميت نسبت به او و سومي، *داشتن ميل جنسي به معشوق است. به نظر استرنبرگ، هر كدام از اينها كه وجود نداشته باشد، يك جاي كار دارد مي*لنگد. پرسشنامه زير خيلي به جزييات عشق كاري ندارد و مي*خواهد به طور كلي بگويد كه آيا شما عاشق هستيد يا نه؟ اين تست در دانشگاه نورس ايسترن بوستون تهيه شده است و خوب، معلوم است كه بيشتر براي دانشجوها كاربرد دارد

چگونه از اين تست استفاده كنيم؟"

عبارات زير را بخوانيد. معشوق*تان را تصور كنيد و نام معشوق*تان را به جاي كلمه او بگذاريد.
حالا اگر با هر عبارت به طوركامل موافق بوديد، عدد 7،
اگر نسبتا موافق بوديد، عدد 6 ،
اگر كمي* موافق بوديد عدد 5،
اگر عبارت را هم درست مي*دانستيد و هم غلط (يعني در مورد نظرتان مطمئن نبوديد)، عدد 4،
اگر با آن كمي *مخالف بوديد، عدد 3،
اگر نسبتا مخالف بوديد، عدد 2 و
اگر به*طور كامل مخالف بوديد عدد 1 را جلو عبارت بنويسيد .

1)براي رسيدن به او خيلي عجله دارم. ؟
2) او را خيلي جذاب مي*دانم. ؟
3) او نسبت به بيشتر مردم، عيب*هاي كمتري دارد. ؟
4) براي او هر كاري كه لازم باشد، انجام مي*دهم. ؟
5) به نظر من، او خيلي دلربا است. ؟
6) دوست دارم احساساتم را با او در ميان بگذارم. ؟
7) وقتي با هم كاري را انجام مي*دهيم، كار برايم خيلي خوشايند است. ؟
8) دوست دارم كه او حتما مال من باشد. ؟
9) اگر اتفاقي براي او بيفتد؛ خيلي ناراحت مي*شوم. ؟
10) خيلي وقت*ها به او فكر مي*كنم. ؟
11) خيلي مهم است كه او به من علاقه داشته باشد. ؟
12) وقتي با او هستم، كاملا خوشحالم. ؟
13) برايم دشوار است كه براي مدتي طولاني از او دور باشم. ؟
14) خيلي به او علاقه دارم. ؟

راهنماي نمره*گذاري:

حالا عددهايي را كه جلوي هر عبارت گذاشته*ايد، با هم جمع بزنيد.

• شمايي كه بالاي 89 نمره آورده*ايد، وضع*تان خراب است. شما بدجوري عاشق شده*ايد و اگر صادقانه به پرسش*ها پاسخ داده*ايد، در عشق*تان هيچ شكي نمي*توان كرد.

• اگر نمره*تان حول و حوش 78 تا 88 مي*چرخد، شما هم به احتمال خيلي زياد عاشق هستيد و چيزي نمانده است كه در بالاي قله عشق بايستيد.

• اما اگر نمره*تان بين 68 تا 77 باشد، احتمال كمتري وجود دارد كه عاشق باشيد. اما شما هم به هر حال عاشق*ايد.

• كساني كه از 68 پايين*تر آورده*اند، بهتر است كه خودشان را گول نزنند. به احتمال زياد چندان عاشق نيستند.
• كساني كه از 58 پايين*ترند، به* هيچ*وجه عاشق نيستند. اين گروه بهتر است پيشه ديگري براي خودشان دست و پا كنند و يا اسم احساسات رقيق*شان را نگذارند عشق!

ناهید

متخصص بخش

• كساني كه از 58 پايين*ترند، به* هيچ*وجه عاشق نيستند. اين گروه بهتر است پيشه ديگري براي خودشان دست و پا كنند و يا اسم احساسات رقيق*شان را نگذارند عشق!
:nicolnici::icestar::narges:

بالا