مواد لازم :
لپه =200 گرم
كشمش= 1.5 فنجان
گوشت مرغ= 1200 گرم
زعفران= 0.25 فنجان
روغن= 0.5 فنجان
ماست ساده پر چرب= 1 فنجان
زرده تخم مرغ= 3 عدد
برنج= 5 فنجان
پیاز= 1 عدد
زردچوبه= قدری
فلفل= قدری
نمك= قدری
زعفران آبگرفته باشد , ماست كیسه ای یا آب رفته باشد
طرز تهیه:
ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و كمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , كف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین كف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق كمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس كشمش را كیم سرخ می كنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می كنیم مرغ را تكه تكه كرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم.
نكته :
برنج كمی زنده برداشته شود تا خمیر نشود.
لپه =200 گرم
كشمش= 1.5 فنجان
گوشت مرغ= 1200 گرم
زعفران= 0.25 فنجان
روغن= 0.5 فنجان
ماست ساده پر چرب= 1 فنجان
زرده تخم مرغ= 3 عدد
برنج= 5 فنجان
پیاز= 1 عدد
زردچوبه= قدری
فلفل= قدری
نمك= قدری
زعفران آبگرفته باشد , ماست كیسه ای یا آب رفته باشد
طرز تهیه:
ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و كمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , كف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین كف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق كمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس كشمش را كیم سرخ می كنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می كنیم مرغ را تكه تكه كرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم.
نكته :
برنج كمی زنده برداشته شود تا خمیر نشود.