• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

200 فقره جیب‌بری در «بی‌آرتی‌»

Reza

متخصص بخش اسکریپت
حوادث>داخلی -دو تبهکار که در خطوط اتوبوس‌های «بی‌آر‌تی» جیب‌بری می‌کردند، پس از دستگیری به 200 فقره سرقت اعتراف کردند.

روزنامه ایران در این باره نوشت:
رسیدگی به این پرونده از 15 آبان امسال و به دنبال مراجعه مرد میانسالی به بازپرس ایلخانی از شعبه یازدهم بازپرسی دادسرای هاشمی در دستور کار مأموران پایگاه هشتم پلیس آگاهی قرار گرفت.

شاکی به بازپرس گفت: صبح دیروز هنگام سوار شدن به اتوبوس، ناگهان مرد جوانی با سوءاستفاده از شلوغی صف تنه‌ای به من زد و ناپدید شد. دقایقی پس از سوار شدن ناگهان در کمال ناباوری متوجه شدم 800 هزار تومان تراول چک‌هایم سرقت شده است.

در ادامه تجسس‌های نامحسوس سرانجام اواخر آذر، مأموران در حوالی میدان آزادی به پسر جوانی مشکوک شدند که در ایستگاه اتوبوس‌ پرسه می‌زد. در بازرسی از او، سه دستگاه گوشی تلفن همراه کشف شد.

متهم در تحقیقات فنی، تخصصی کارآگاهان تاکنون به 200 فقره جیب‌بری از مسافران اتوبوس با کمک دوستش «فرزاد» اعتراف کرده است. فرزاد نیز پس از دستگیری جرایمش را پذیرفت.

در حال حاضر تحقیق از متهمان ادامه دارد.
 
بالا