• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

5اشتباه که ممکنه سایت شما را از گرفتن پیج رنک مناسب باز نگه دارد!

rahnama

پدر ایران انجمن
فقط که نمیشه از بایدها صحبت کرد، خیلی وقت ها هم نباید ها قد علم می کنند!

شما ممکنه خیلی از راهکارهای سئو را به کار ببندید ولی خوب با یکسری اشتباه سایتتون را از گرفتن پیج رنک مناسب باز نگه دارید.البته قبلا مواردی مثل هاست بد را مثال زدم ولی این دفعه حرف بیشتر رو خود صفحات سایته! حالا این ۵ مورد را با هم میبینیم که از ۱ به ۵ درجه اهمیتشون میره بالا.یعنی ۵ مهمترینه.
۱- آیفریم ها – iFrames
فریم ها صفحات یک سایت دیگه در سایت شما هستند و گوگل هم به صفحات امتیاز میده ولی خوب در مورد این صفحه که از یک سایت دیگه تو سایت شماست اطلاعات کافی نداره!پس تا میتونید از آیفریم استفاده نکنید، چون شاید گوگل فکر کنه که شما میخواهید به کمک نشون دادن مطالب اون صفحه، رنک این صفحه خودتون را بالا ببرید!
۲- تکرار مطالب
در مورد عدم رعایت قانون کپی رایت خیلی وقت پیش با هم صحبت کرده بودیم ولی یکم دیگه توضیح میدم.این مورد از ۲ راه شما را اذیت می کنه:
اول اینکه وقتی مطالب شما عینا مطالب سایت های دیگه باشه خود بازدیدکنندگان از سایت شما خسته میشد و خوب به منابع اصلی مراجعه می کنند.
دوم هم که آقای گوگل هستند که چون میبینند مطالب شما عینا مطالب سایت دیگست،هیچ امتیازی به صفحه شما نمیدن!
دوستان این مورد ۲ را به خاطر تغییرات اخیر الگوریتم گوگل بیشتر جدی بگیرید!!!
۳- فلش
شاید سایت های فلش زیبا باشند و حتی گوگل هم به راحتی بتونه اون ها را بخونه ولی به سختی می توان سایت هایی را که تماما با فلش نوشته شدن را نام برد که پیج رنک مناسبی دارند! دلیل اون هم میشه ۲تا مورد باشه:
اول اینکه لینک های داخلی تو سایت از بین میره و دوم هم اینکه حجم سایت بالا میره که هر ۲ در بهینه سازی سایت خیلی تاثیر دارن.
۴- نداشتن لینک داخلی
در این مورد هم چند وقت پیش صحبت شد که چرا لازمه در خود سایتتون به مطالبتون و صفحاتتون لینم داخلی موجود باشه.پس بدونید نداشتن اون هم اشتباه بزرگیه!
۵- نداشتن تگ عنوان و یا Title
اینو که اصلا نمیخوام توضیح بدم، فقط بدونید اگه متنی نداشته باشه و یا مناسب نباشهف سایتتون را نابود کردید!!!
منبع

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مورد چهارم این مطلب در مورد لینک دادن مطالب مختلف وبسایت به همدیگر فوق العاده مهم و کاربردی در هدایت موتور های جستجوگر است.
و باعث هدایت موتورهای جستجو به مطالب مختلف وبسایت خواهد شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
الان چند وقتی هست مطالب ایران انجمن و سایت آموزش فرهنگ رانندگی و ویکی پدیا را با مطالب مشابه بهم لینک می دهم. ضمنا سعی میکنم مطالب مشابه را در دو سایت (وبگاه)انجمن و فرهنگ رانندگی به تفکیک بهم لینک دهم.
جالب اینکه در مدت بسیار کوتاهی آموزش فرهنگ رانندگی بصورت زیر کاهش پیدا کرده و واقعا جالبه:
Global 9,245,161
Global Rank
No data
Sites Linking In

------------------
روز اول
------------------
Global 2,381,628
Global Rank

Iran Flag 13,890
Rank in IR

2
Sites Linking In
-------------------
امروز

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به نظرم پیشرفت خوب سایت آموزش فرهنگ رانندگی علاوه بر موردی که گفتید، به خاطر مطالب مفید و غیر تکراری اون هست. (مورد اشاره شده در بند دوم این مطلب)
داشتن مطالب مفید و تخصصی غیر تکراری در هر وبسایتی بزرگترین عامل پیشرفت اون وبسایت خواهد بود.

rahnama

پدر ایران انجمن
البته جدا از مطالبی که فرمودی , سئو خوب شما و امین خان عزیزم بوده.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خیلی خوشحالم که به این زودی پیشرفت کرده
در ضمن حتی اگر مطلب تکراری هم استفاده کردید سعی کنید که تیتر مطلب با اون جایی که کپی کردید یکی نباشه.
این همه خیلی مهمه

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
خب فقط تو پست اول مهمه که تکراری نباشه در اینصورت می تونیم پست اول رو بدون تکرار بنویسیم
یعنی می تونیم تایپ کنیم و حتی عنوان موضوع رو

بعدش تو پستهای بعدی اش هر چقدر خواستید کپی پیست کنید.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
البته این موضوع فکر کنم مربوط میشه به پارسال که اوایل کار آموزش فرهنگ رانندگی بود
الان تغییر عنوان هم جواب نمیده و میشه گفت گوگل باهوش تر شده
و از طریق پاراگراف اول و پاراگراف آخر میتونه بفهمه مطلب کپی هست یا خیر
اگر کپی میکنید بهتره پاراگراف اول و آخر رو خودتون بنویسید

webnovin

New member
یه سوالی داشتم من توی سایتم http://webnovin.net/subpage/template.php در صفحه قالب ها،برای هر قالب یه توضیحی دادم که توضیحات تمام قالب هام تقریبا یکیه !!! به نظرتون کار اشتباهای دارم انجام میدم،چون حرف از مطالب تکراری شد پرسیدم،تکرار متن در سایت خودمون هم شامل این موضوع کاهش رتبه سایت میشه یا نه؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
webnovin[/URL گفت:
258977]یه سوالی داشتم من توی سایتم http://webnovin.net/subpage/template.php در صفحه قالب ها،برای هر قالب یه توضیحی دادم که توضیحات تمام قالب هام تقریبا یکیه !!! به نظرتون کار اشتباهای دارم انجام میدم،چون حرف از مطالب تکراری شد پرسیدم،تکرار متن در سایت خودمون هم شامل این موضوع کاهش رتبه سایت میشه یا نه؟

سعی کنید موارد متفاوت هر صفحه رو از جمله نام هر قالب و هر مورد متفاوت دیگه رو به صورت نوشته بولد در بیارید و اونهارو با رنگ متفاوت نمایش بدید.
همچنین استفاده از کلمات کلیدی شمارو در این مورد کمک زیادی خواهد کرد.

آخرین ویرایش:

amin khan

مدیر انجمن
یه سوالی داشتم من توی سایتم http://webnovin.net/subpage/template.php در صفحه قالب ها،برای هر قالب یه توضیحی دادم که توضیحات تمام قالب هام تقریبا یکیه !!! به نظرتون کار اشتباهای دارم انجام میدم،چون حرف از مطالب تکراری شد پرسیدم،تکرار متن در سایت خودمون هم شامل این موضوع کاهش رتبه سایت میشه یا نه؟

قطعا خیلی فرق میکنه بین این طور copy , paste و اینکه بشینید و وقت بزارید برای هریک از قالب ها یک توضیح اختصاصی بنویسید.
ولی فکر نکنم باعث کاهش رتبه و یا اسپم شناخته شدن سایتتون از جانب گوگل بشه

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
با سلام دوست عزیز نه به اون صورت اسپم خاصی انجام ندادی که گوگل به صورت اسپمر شناسایی کنه ولی سعی کن به جای اینکه اسم قالب ها رو به انگلیسی تایپ کنی
به فارسی تایپ کن در ضمن قالبت هم تگ اضافه زیاد داره و سئوش خیلی پایین اگه می تونه قالبتو سبک تر کن به نظرم اشتباهی که انجام دادی تو انتخاب قالب نه اسپم

بالا