• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

American Slangs

BLaDe

متخصص بخش زبان
ace.gif
ace

Definition:
تعریف ، معنی

To do something very well, particularly an examination (verb); first-rate (adjective), or an expert (noun
کاری را بخصوص یک آزمایش و امتحان را بسیار خوب انجام دادن ( فعل ) ؛ درجه یک ، عالی ( صفت ) ، یا یک کارشناس ( اسم )

Example:
مثال

1) I'm going to ace this exam - I've been studying all week!
من میخوام این امتحان رو بسیار خوب انجام بدم. من تمام طول هفته رو مطالعه کردم ( درس خوندم )

2) Lois Lane was the ace reporter for The Daily Planet -- although she did have a lot of trouble uncovering Superman's identity!
Lois Lane گزارشگری عالی برای روزنامه Daily Planet بود -- گرچه او دردسرهای بسیاری در افشای هوست سوپرمن داشت.

Etymology:
ریشه شناسی

In World War I, a pilot who shot down five enemy planes was called an 'ace', which is the powerful one card in a deck of playing cards. 'Ace' can be used as a verb (to do well) or as an adjective (excellent, best) or as a noun (a nickname for someone who is good at something, or for a good friend)

در جنگ جهانی اول ، یک خلبان که پنج هواپیمای دشمن را سرنگون ساخت ، یک ace نامیده شد که قدرتمندترین ورق در دسته ورق بازی کردن به شمار می رود. ace می تواند به عنوان یک فعل ( به خوبی انجام دادن ) ، یا به عنوان یک صفت ( عالی ، بهترین ) یا به عنوان یک اسم ( یک نام مستعار برای فردی که در چیزی یا برای یک دوست خوب ،خوب است ) مورد استفاده قرار گیرد.

منبع عبارات انگلیسی : www.englishdaily626.com
منبع ترجمه فارسی : www.Iranjoman.com

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
24-hours-a-day.gif

24/7

Definition:
تعریف ، معنی

All the time; always available; without a break
همیشه در دسترس ، همواره ، بی وقفه ، بدون استراحت

Example:
مثال

1) In New York City, a lot of stores are open 24/7.
در شهر نیویورک ، بسیاری از مغازه ها همواره باز هستند.

2) I had to move because my neighbors played loud dance music 24/7
من باید اسباب کشی کنم ، چون همسایه هام همیشه موسیقی رقص با صدای بلند می نوازند.

Etymology:
ریشه شناسی

Some convenience stores are open 24 hours a day, 7 days a week. The phrase is used for anything that is always (or nearly always) available
برخی از مغازه های تسهیلاتی 24 ساعته شبانه روز ، 7 روز هفته باز هستند. این عبارت برای هر چیزی که همیشه یا تقریبا همیشه در دسترس است استفاده می شود.

Synonyms:
مترادف

around the clock

BLaDe

متخصص بخش زبان
afro.gif

Definition:

معنی

[TD="width: 274"]

A bushy haircut of curly hair, as worn by some African-Americans

یک اصلاح موی پرپشت که توسط برخی آمریکایی های آفریقایی استفاده میشه
.

[/TD]
[TD="width: 84"] Example:

مثال
[/TD]
[TD="width: 274"]
1) Did you see that guy ? His afro must have been two feet high.
اون شخص رو دیدی ؟ طول موهای آفریقاییش باید دو فوت باشه
[/TD]
[TD="width: 84"]
Etymology :
ریشه شناسی

[/TD]
[TD="width: 274, align: center"] From 'African'.
از آفریقایی
[/TD]

بالا