بازی Enslaved در ماه اکتبر امسال به بازار عرضه شد و با وجود ایده های فوق العاده و طراحی بسیار زیبای آن نتوانست مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد و در نتیجه از نظر فروش این بازی شکستی بیش برای شرکت NamcoBandai نبود ، اما آیا به نظر شما خوب فروش نکردن این بازی باعث دست کشیدن Namco از این IP جدید و زیبا خواهد شد ؟
Lee Kirton رئیس فروش شرکت Namco در رابطه با این بازی میگوید : " ما امید بسیار زیادی را به این بازی داشتیم که Enslaved نتوانست آنها را برآورده کند ، اما ما بسیار به خود افتخار میکنیم که این بازی مورد توجه تمام سایت ها و مجلات و همچنین کسانی که آن را بازی کردند گرفت . "
او ادامه میدهد : " من در حال حاضر نمیتونم سر این بحث کنم که ادامه ی این بازی در چه مرحله ای قرار گرفته ، ولی وقتی که ما به نقد ها و نظرات سایت ها ، مجلات و کاربران و همچنین گیم پلی و کیفیت Enslaved : The Lost Odyssey نگاه میکنیم متوجه میشویم که این IP راه بسیار زیادی را برای پیمودن دارد . "
او در طی صحبت های خود به این نکته اشاره کرد که شرکت Namco Bandai قصد دارد به یکی از پنج ناشر بزرگ دنیا تبدیل شود .
" این یک هدف بسیار بزرگ است . من در حال حاضر نمیتونم وارد جزئیات عنوانین جدیدی که در دست ساخت داریم بشم ، ولی ما برای 3 تا 5 سال آینده برنامه ریزی کرده ایم . ما با شرکت های بازی سازی بسیار نزدیک هستیم و در حال بحث برای ساخت پروژه های بسیار بزرگ و هیجان انگیزی هستیم . "
ما هم امیدواریم که هرچه زودتر شماره ی بعدی این بازی رو بصورت رسمی معرفی کنند .