EA در مصاحبه ای با CVG اظهار داشت که فرنچایز Mirror's Edge هنوز هم زنده است ، اما آنها نمی دانند که آن را به چه شکلی بازگردانند! در حالی که Mirror's Edge در سال 2008 عرضه شد و شدیدا مورد تحسین قرار گرفت ، اما نتوانست رضایت EA را از نظر میزان فروش کسب کند.
به هر حال ، هنگامی که در مصاحبه در مورد رها کردن این فرنچایز پرسیده شد ، آقای Frank Gibeau ، رئیس طبقه بندی بازی های EA اذعان داشت :
" به هیچ وجه.ما در حال سنجیدن هستیم که چگونه و در چه مسیری Mirror's Edge را بازگردانیم.این بخشی از فرآیند توسعه ی خلاقانه است "
" میدانم که داستان هایی وجود دارد که چگونه EA سری Mirror's Edge را نابود کرده است.خب،مسئول من هستم ، من چراغ سبز را برای عرضه بازی ها میدهم.من این بازی را نابود نکردم ، خدا شاهد است! "
" ما در حقیقت با خود گفتیم : باید چکار کنیم که یک Sequel به موفقیتی بزرگ برسد؟ ما باید از نسخه ی اول به نسخه دوم برویم طوری که دو یا سه برابر فروش بیشتر داشته باشیم.نسخه ی اول از نظر کیفی بازی خوبی بود ، اما این نسخه باید عالی باشد "
Source 1 2
نظر شخصی : خبر خوشحال کننده ای بود برام! البته برام دور از انتظار هم نبود ، EA شرکتی نیست که از پول بگذره!!