• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

« نویسندگان آمریــکــا »

rahnama

پدر ایران انجمن
ادبیات آمریکا

منبع : خبرگزاري مهــــر:

تامس وولف در سال 1900 در آشویل واقع در ایالت کارولینا به دنیا آمد و در همان جا پرورش یافت. پدرش سنگتراشی نیرومند و مادرش دختر یک خانواده مذهبی متعصب بود. نفوذی که مادرش در او داشت در کتاب «نامه هایی به مادر» کاملاً هویداست. هنگامی که تحصیلاتش را در دانشگاه کارولینای شمالی به پایان رسانید در هاروارد به مطالعه نمایشنامه نویسی پرداخت و در سال 1922 درجه M.a. گرفت و مدتی خارج از وطن گذراند و چون بازگشت در دانشگاه نیویورک به تدریس زبان انگلیسی مشغول گردید. پس از انتشار کتاب «فرشته به سوی وطن بنگر» همه وقتش را به نوشتن سپرد. رمان بعدی او که بیشتر شرح زندگی خودش است «درباره زمان و رودخانه» نام دارد و می تواند دنباله کتاب نخستین باشد. عنوان کتاب اشاره بر مسأله ای دارد که در رمان نخستین مطرح شده است.
در سال 1933 کتاب تار عنکبوت و صخره از او منتشر شد. تارعنکبوت همان دام تجربه و محیط و نسب است که قهرمان داستان در آن گرفتار می شود و صخره ای که قهرمان می کوشد برای گریز از دام آن را بیابد همان قدرت جبلی پدر او و زیبایی تصوری است که او از پدرش دارد. رمان «دیگر نمی توانی به وطن بازگردی» اثر دیگر اوست که سال 1940 منتشر شد. وولف به جز این رمان ها چندین داستان کوتاه و مقاله هم نوشته است. مجموعه داستان های کوتاهش در سال 1935 به نام «از یک بامداد تا مرگ» انتشار یافت قطعات شعری کتاب هایش در یک جلد تحت عنوان «چهره یک ملت» گردآوری شده است. «تپه های آنسو» عنوان کتابی است شامل یک نوول ناتمام و قطعاتی کوتاه تر که پس از مرگش در سال 1941 منتشر شد. نثر او گاه به حد اعلا لطیف است ولی در بسیاری از قسمت ها لفظی سنگین و پیچیده است. وولف یک نمایشنامه دارد به نام «به شهر ما خوش آمدید» که بعد از مرگش نسخه خطی آن را یافتند و چاپ کردند. مرگ او در سال 1938 اتفاق افتاد.




.
 
آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
استیفن کرین
تحصيلات کرين کمتر از نقل مکان او به شهر نيويورک در زندگيش تاثير داشت . در اين شهر بود که به محله هاي پست و کثيف رفت و آمد کرد و محله باوه ري و فقر و نکبت آن دستمايه نخستين رمان او ، مگي ، دختر ولگرد ، قرار گرفت . مگي ، که در سال 1893 به هزينه کرين به چاپ رسيد برخي از ويژگي هاي برجسته رمان ناتوراليستي را نشان مي دهد . کرين پليدهاي زندگي تهيدستانه را مي نماياند و بر قدرت تعيين کننده ارث و محيط تاکيد مي گذارد. با اين هممه ، او شگردي با ناتوراليست ها در پيش مي گيرد؛ شگردي که در آن نمونه ها دست چين مي شوند و به گونه اي غيرمستقيم ارائه مي گردند. کرين در 1893 مجموعه شعر آزاد خود را ، با عنوان سواران سياه ف انتشار داد . اين کتاب تنش هايي به دنبال آورد و بدگوييهاي را برانگيخت . اما کرين در اواخر همين سال بود که با انتشار نسخه کامل نشان سرخ دليري به شهرت رسيد. اهميت اين رمان در دقت تولسوي گونه آن در ارائه جزئيات تجربه جنگ است . اما در عين حال تصويري دقيق از هيجانات روانشناسانه به دست مي دهد. انتشار اين رمان شهرتي جهاني براي کرين کسب کرد.
در 1896 کرين مادر جورج را منتشر کرد که رماني همانند مگي اما کم اهميت تر از آن است . به دنبال اين رمان ، در همان سال مجموعه داستان هنگ کوچک و بنفشه سوم را انتشار داد. با اين همه ، موفقيت براي کرين با تنزل قدرت خلاقه او همراه بود. کرين رفته رفته به صورت چهره ملي در آمد و بنابراين براي برآوردن خواست هاي عام دست به کار شد. حاصل کار ، انتشار شماري داستان کم ارزش پيرامون جنگ بود. برخي از زيباترين داستان هاي کرين در همين دوران نوشته شد . در اين داستانهاست که استعداد او شکوفا گرديد.
منتقدان بر سر اين موضوع که کرين را بايد رئاليست ناميد يا ناتوراليست يا امپرسيونيست بگومگوي بسيار کرده اند . با اين همه ، هر يک از اين مکتب ها با جنبه هايي از آثار کرين متناسبند. مشابهت هاي آشکاري ميان مگي و مادر جورج و رمان هاي زولا به چشم مي خورد. اما کرين خود شيوه کارش را امپراسيونيست مي خواند. و داستان هاي او که به صورت رشته اي احساسات و ادراکات زودگذر جلوه مي کنند تآييدي بر اين مدعاست .
جاي دادن کرين در مکتب با نهضتي ، ناديده انگاشتن سرشت اساسي دستآوردهاي اوست . جهان کرين جهان اتفاقي است ، جهان رويدادهاي تصادفي و رخدادهاي پيش بيني ناشده است . تجربه در آثار او تصادفي و عراي از طرح است . کرين شگردي روايي را در آثارش به کار مي گيرد که با اين بينش او انطباق دارد. او طرح ، زنجيره علت و معلول آن و توالي منظم رويدادها را به کناري مي افکند و ساختمان اثر را از رويدادهاي فرعي بنا مي کند . از موضوع هاي مخاطره آميز به سرعت مي گذرد و رويدادهاي فرعي را برجسته ارائه مي دهد. موضوع هاي نامنتظر و غريب به صورت امور واقع در مي آيد و چيزهاي پيش پا افتاده شگفتي آور مي شوند. حاصل اجتناب ناپذير چنين شگردي آن است که چهره اي از آدم استان پرداخته مي شود که در برابر دگرگوني هاي جهان هوسباز پناهي ندارد و بيش از آنکه بازيگر باشد قرباني است . نتيجه اين شيوه ارائه طنز است ، طنزي که آماجش حالات آدم هاست که تلاش مي کنند تا در ميان آشفتگي هاي زنگي خويش ف غرور يا وقار يا اعتماد به نفس خود را برهانند.
تمايلات ضد قهرماني بسياري از آثاري کرين بخشي از جرياني در داستان امريکايي قرن نوزدهم است که واکنشي بر ضد رمانتيسيسم و ايدئاليسم به شمار مي آيد. با اين همه ، رمانتيسيسمي که کرين بر آن مي شورد در سرشت او نهفته است و آثار او به کلي از رمانتيسيسم نيست . اين موضوع ، بعدها هنگامي که اصول عقايد خود را اعلام داشت ، روشن تر شد.
تاثير کرين در آثار هنرمنداني چون جوزف کنراد، ويلاکاتر ، تئودور درايزر، کرل سندبرگ و شروود اندرسن مشهود است . اما نويسنده اي که بيش از هر کس مديون اوست کسي جز ارنست همينگوي نيست . سبک عريان ، موجز و پرمايه همين گوي ، توانايي او در القاي روشن عقايد تاثيرهاي ساده ، همه مرهون کرين اند.
شرح مكمل :
استیفن کرین به سال 1874 در شهر «نیوآرک» در استان «نیوجرسی» آمریکا به دنیا آمد. دوران کوتاه عمر 29 ساله او سراسر پر از رنج و آلام و بیماری بود. کوشش مداوم او در راه خبرنگاری و روزنامه نویسی به جایی نرسید و با شکست های فراوان روبه رو شد. اندیشه های بلند و سلیقه خاص او در داستان نویسی موردپسند روزنامه نگاران و ناشرین قرار نگرفت و از طرفی ضعف جسمانی و بیماری مداوم او نیز مزید بر علت شد. سرانجام بیماری او را در غربت و دور از وطن از نعمت حیات محروم ساخت. کرین شهرت خود را در ادبیات آمریکا تقریباً مدیون کتاب «نشان سرخ دلیری» است. مطالب این کتاب که بر صحنه های هیجان انگیز و تکان دهنده جنگ های داخلی آمریکا دور می زند او را در میان داستانسرایان جوان آمریکا انگشت نما کرد. او با نگارش این کتاب و داستان های جالب و کوتاه دیگری که در صدر فهرست آنها عنوان «زورق بی حفاظ» قرار دارد مقام شامخی در بین نویسندگان دنیای نو احراز نمود. کرین به سال 1900 در سن 29 سالگی چشم از جهان فروبست.
سایر آثار او بدین قرارند:
زخم ها در باران
مادر ژرژ
مهمانخانه آبی
هنگ کوچک
هیولا
مگی
دختر ولگرد
سواران سیاه.




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
جیمز بالدوین

جیمز بالدوین به سال 1924 در محله هارلم نیویورک به دنیا آمد.

برخی از آثار این نویسنده و رمان نویس آمریکایی عبارتند از:
برو آن را بر روی کوه بگو
اطاق جووانی
کشور دیگر
یادداشت های یک پسر بومی
هیچکس نام مرا نمی داند
بار دیگر آتش.






.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
جیمز آگی

جیمز آگی، در سال 1958 در آمریکا متولد گردید. وی پس از تحصیلات دانشگاهی به ادبیات روی آورد و نویسندگی را پیشه خود ساخت.
اثر معروف وی به نام مرگی در خانواده از این شخصیت ادبی می باشد.






.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
ریموند چندلر
--------------------------------------------------------------------------------
Chandler - Raymond

ریموند چندلر در 23 جولای 1888 در شیکاگو به دنیا آمد، ولی بیشتر دوران کودکی و جوانی خود را در انگلستان گذراند. درخلال جنگ جهانی اول در «هنگ یکم نیروی پیشقراول کانادا» در فرانسه خدمت کرد و سپس به «نیروی هوایی سلطنتی انگلستان» منتقل شد. در بازگشت به آمریکا، مدیریت تعدادی از شرکت های مستقل نفتی را به عهده گرفت اما رکود شدید اقتصادی آمریکا (1933) باعث نابودی زندگی حرفه ای وی شد و در سن چهل وپنج سالگی به نوشتن روی آورد.
اولین داستان های کوتاهش را در نشریه عامه پسند «ماسک سیاه» به چاپ رساند و اولین رمان وی، «خواب بزرگ»، در سال 1939 منتشر شد که شخصیت اصلی آن کارآگاه خصوصی خشن و جدی، فیلیپ مارلو بود. از 1943 به عنوان فیلم نامه نویس در هالیوود مشغول به کار شد و برای کارگردانانی چون بیلی وایلدر (غرامت مضاعف، 1944) و آلفرد هیچکاک (بیگانگان در قطار، 1951) فیلم نامه نوشت. بیشتر رمان های او به فیلم برگردانده شده اند: بدرود، خوشگل من (ادوارد دمیتریک، 1944)، خواب بزرگ (هوارد هاکس، 1946)، کوکب آبی (جرج مارشال، 1946)، خانمی در دریاچه (رابرت مونتگامری، 1946)، مارلو (پل بوگارت، 1969) و خداحافظی طولانی (رابرت آلتمن، 1973).
تاکنون بازیگران بزرگی چون هامفری بوگارت، رابرت میچم، دیک پاول و الیوت گلد ایفاگر نقش مارلو بوده اند. وی در آخرین سال های عمرش به ریاست «انجمن نویسندگان داستان های اسرارآمیز آمریکا» انتخاب شد و در 26 ماه مارس 1959 در کالیفرنیا درگذشت.





.


 

rahnama

پدر ایران انجمن
استیفن بنه

استيفن بنه يكي از تواناترين نويسندگان و شعراي آمريكا به شمار مي‌رود. وي و برادرش «ويليام ـ رز ـ بنه» از يك خاندان شريف و سرشناسي كه هم شهرت ادبي و هم شهرت نظامي داشت به وجود آمدند. استيفن به سال 1898 در شهر «بتهلم» از توابع «پنسيلوانيا» ديده به جهان گشود و از دانشگاه «ييل» فارغ‌التحصيل شد. مدتي نيز در دانشكده «سوربون» فرانسه به كسب دانش پرداخت و در همان‌جا بود كه همسر آينده خود راد يد و در سايه محبت و تشويق او به نگارش داستان و سرودن اشعار پرداخت. كتاب «جسد جان براون» نخستين داستان وي بود كه در سال 1929 منتشر گرديد و جايزه ادبي پوليتزر را ربود و مجدداً در سال 1944 نيز براي اثر جاويدان حماسي خود «ستاره باختري» به دريافت جايزه نائل آمد. بنه داراي آثار متعددي در نظم و نثر است كه از آن جمله كتاب «احضار به سوي آزادي» و «آغاز دانايي» را مي‌توان نام برد.
اكثر آثارش كه در دوران جنگ سروده يا نگاشته شده متضمن روح ميهن‌پرستي، دعوت به آزادي و پاره كردن زنجير استبداد و زورگويي است.
استيفن در نگارش داستان‌هاي كوتاه نيز شهرت و محبوبيت فراوان كسب كرد و نام خويش را جاويدان ساخت، داستان كوتاه «شيطان و دانيل وبستر» هم بر روي پرده سينما و هم بر روي صحنه اپرا آمده است.
داستان سلطان گربه‌ها نيز به عقيده دوستداران او از شيواترين و عميق‌‌ترين آثارش محسوب مي‌گردد. مرگ نابهنگام بنه كه در سال 1943 رخ داد فاجعه‌اي بزرگ در تاريخ ادبيات ملت آمريكا محسوب گرديد.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
كورت ونه‌گات

كورت ونه‌گات جونیور ، نويسنده آمريكايي ، در یازدهم نوامبر 1922 در "ایندیاناپلیس" آمریكا متولد شد.
او اصالتا آلمانی و دارای پدری آرشیتکت و مادری خانه ‌دار بود. این نویسنده در سال های جوانی برای تحصیل در رشته شیمی به دانشگاه کورنال در اتاکا، ایالت نیویورک رفت اما در سال 1943 بدون دریافت هیچ مدرک تحصیلی دانشگاه را برای شرکت در جنگ دوم جهانی ترک کرد
مدت کمی قبل از اعزامش به جنگ ، مادرش خود کشی کرد. در اوائل جنگ ، توسط نیروهای آلمان نازی اسیر شد و در یک سلاخ‌ خانه در شهر درسدن زندانی شد؛ جایی که شاهد بمباران هوایی شهر توسط نیروهای متفقین بود. بعد از این حمله به همراه زندانیانی که جان سالم به در برده بودند ، مامور شدند تا اجساد کشته ‌شدگان را از زیر آوار بیرون بکشند و در نهایت و به دست روسها آزاد شد .

بعد از جنگ در رشته انسان شناسی از دانشگاه شیکاگو در الی ‌نویز اقدام به تحصیل کرد ، اما در 1947 زمانی که تزش رد شد از دانشگاه خارج شد. مدتی در شرکت جنرال الکتریک به عنوان مسئول روابط عمومی استخدام شد و بعد در مجلات نوشتن داستان های کوتاه را آغاز کرد و از 1950 به صورت تمام وقت به کار نوشتن مشغول است.

وقوع حوادث تلخ جنگ جهانی دوم بعدها دستمایه اصلی کتاب " سلاخ خانه شماره پنج " شد. ماجرای کتاب بمباران شهر درسدن آلمان است. واقعه ‌ای که با 134هزار کشته ، بزرگ ترین قتل عام تاریخ محسوب می ‌شود و این اثر تجربه شخصی خود نویسنده است از آن دوران.
وی چهارده رمان و سه مجموعه داستان نوشته است. " نوازنده پیانو " ، اولین رمانش ، را در سال 1952 نوشت . آخرین رمان او (به گفته خودش)، " زمان ‌لرزه " ( Time quake ) را هم در سال 1997 نگاشته است. از دیگر آثار وی می‌ توان به موارد زیر اشاره کرد:
" شب مادر" ( Mother’s Night ) ، " اسلپ استیک " ، " گهواره گربه " ( پرچینک بازی ) ، " مجمع ‌الجزایر گالاپاگوس "، "نوازنده پیانو" ، " آژیرهای هیولا "، " به خانه میمون خوش آمدید " ، " قناری در خانه گربه " ، " میان زمان و تیمبوکتو "، " ومپیترز فوماوگرن فلونز " و " صبحانه قهرمان " .
اگرچه خیلی‌ ها او را یک نویسنده داستانهای علمی تخیلی به شمار ‌می ‌آورند. رمان های او عموما فراتر از یک قصه علمی تخیلی معمولی است . نگاه انتقادی " ونه گات " نسبت به جامعه مدرن به خصوص جامعه آمریکا به همراه طنزی که در لابه ‌لای کلمات و جمله ‌هایش استفاده می ‌کرد ، از او نویسنده ‌ای چیره دست و حساس ساخت.

ونه گات برای فرار از هرگونه انتقادی که به مضمون آثارش وارد می شد، می گفت : "مطالب این آثار یک ذره اش راست نیست" و به این طریق می کوشید از تیررس اتهامات وارده از سوی منتقدین، رهایی یابد.
وی در اکثر آثارش رویکردی به جنگ جهانی دوم داشت و این پدیده که خود وی نیز در آن حضور داشت به فضا و کاراکتری ثابت در آثار او تبدیل شده است.
از آثار این نویسنده آمریکایی که به ایران راه یافته است ، می توان به کتاب های « سلاخ خانه شماره پنج » ، « شب مادر » ، « گهواره گربه » و « مجمع الجزایر گالاپاگوس » اشاره کرد .
ونه گات صاحب هفت فرزند از دو همسرش بود.
وي در روز یازدهم آوریل سال جاری میلادی در سن 84سالگی ، چند هفته بعد از سقوط از ارتفاع در اثر جراحات مغزی درگذشت.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
ادگارآلن پو1809-1849
شاعر و نويسنده نامدار آمريکائي پس از تحصيلات مقدماتي وارد نظام شده اما وي را پس از چندي از نظام اخراج کردند از آن پس به انتشار آثارش و بعد از چندي به سردبيري مجله پرداخت. پو شاعر و داستانسراي بزرگ مبتکر داستان پليسي طرفدار هنر براي هر (پارناسيسم) نويسنده داستانهاي تخيلي بود، کلاغ، تيمور لنگ، اسرافيل گربه سياه بخواب رفته، برگ سرخ، سوسک طلائي، زنده بگور و دوزخ از آثار اوست. جنبه هاي شاعري نويسندگي داستان سرائي پو در آمريکا تأثير و نفوذ فراوان بجا گذاشت حتي مسير ادبي اين کشور را با سبک ابداعي خويش تغيير داد.





.
 
آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
بيچراستو 1811-1896
هاريت بيچراستو در شهر بيچفيلد کنتاکي ممالک متحده بدنيا آمد مادرش در چهار سالگي وي در گذشت و تربيت هاريت را خواهرش بعهده داشت بعد از تحصيلات بآموزگاري پرداخت. هاريت بکارهاي فرهنگي و ادبي گوناگوني دست زد اما آنچه او را مي آزرد زندگي رقت انگيز سياهان بود که بي رحمانه از طرف سفيد پوستان مورد تجاوز قرار گرفته بود. هاريت مانند ساير مردم پرعاطفه و بشر دوست به هيجان آمد و از شکنجه و عذابي که به همنوعانش وارد مي آمد رنج مي برد لذا بنوشتن مقالات متعددي ضد برده داري و تشريح زندگي غم انگيز سياهان در مجلات پرداخت. کتاب کليه عموتم از جمله آثاري است که اساس برده داري را بلرزه درآورد و در وقوع جنگهاي انفصال تأثير داشت. گل بهاري، مرواريد، خاطرات شيريني از سرزمين هاي بيگانه برخي از آثارش بود.





.
 
آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
ويليام دين هاولز 1920-1837
نويسنده اي رئاليست بود که تحصيلات منظمي نداشت، اما در کار نويسندگي کوشش فراوان کرد و سردبيري مجله هاريزرا مدتي بعهده داشت در مجله اتلانتيک نيز منشي سردبير بود. از شيوه لئون تولستوي سخت پيروي مي کرد و در توصيف محيطي که با آن مأنوس بود مي پرداخت و داستانهاي خويش را که در تالارها، مهمانخانه ها و عرشه هاي کشتي رخ مي دهد شرح مي داد نه جاهاي تاريک و دلهره آور، اين نويسنده بيش از 80 اثر اعم از داستان و مقاله و غيره پديد آورد .
 

rahnama

پدر ایران انجمن
امرسون1803-1882
والف والدو امرسون شاعر و فيلسوف آمريکائي در خانواده اي مذهبي پرورش يافت و مدتي به امور کليسائي پرداخت اما بزودي از اين کار دست کشيد و به مطالعه و نويسندگي و شاعري اشتغال ورزيد و در سخنوري جادو مي کرد. چون در کونکورد اقامت گزيد او را حکيم کونکورد لقب دادند. امرسون شاعري بشر دوست و خدمتگذار به جامعه بود. طبيعت، مردان برجسته، صفات مشخه انگليسي برخي از آثارش است. مقام نويسندگي و جنبه هاي آزاد فکري و شاعري امرسون در آمريکايي گفتگو بسيار بلند و رهبري وي در ادب آمريکا انکار ناپذير است.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
هنري تورو1862-1817
نويسنده آمريکائي پيرو و شاگرد امرسون بود وي را حتي امرسون کوچک لقب دادند، آثار وي با اينکه جنبه تقليدي دارد با اينحال بواسطه دلبستگي نويسنده به طبيعت و علاقه بزندگي ساده و آميختگي با کلمات حکميانه طرف توجه عامه مردم قرار گرفت. تورو مردي شجاع، مخالف ظلم وستم بود چون پرداخت ماليات را ظالمانه مي پنداشت از دادن آن خودداري کرد و به زندان رفت دفاع مردي محکوم بمرگ را بعهده گرفت. خود زندگي ساده اي داشت از راه زارعت زندگي مي کرد از تجمل متنفر بود، والدن با زندگي در جنگل، تناقضي شوم در پايان است، اين دوستار زندگي سالم و هواي آزاد، هفته اي در کنار رودخانه کنکور وموي ماک از آثار اين نويسنده ايده آليست بشر دوست است.




.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
هوت هرن 1864-1804
نويسنده اي نستباً واقع بين و معتقد بود که زور و استبداد بر دوش بشر سنگيني مي کند و اگر رژيم با حکومتي ظالم از ميان برداشته شود ستمگري ديگر جاي آنرا مي گيرد. دختر راپاسيني، عشق بليدال، حيوان مرمري، نامه سرخ از آثار اين نويسنده خيال پرداز و غمگين و بدبين بود.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
هرمان ملويل 1819-1891
در خانواده تاجر پيشه اي چشم به جهان گشود. هرمان پس از مدتي به تحصيل مهندسي ساختمان سرگرم شد و پس از چندي به کشتيراني وملواني راغب گشت. در همين اوقات نيز از مطالعه آثار ادبي غفلت نمي کرد تا اينکه جرأت نوشتن در خود يافت و از آن پس آثار متعددي پديد آورد که مويي ديک از آنجمله است اين رمان بنظر سامرست موآم نويسنده برجسته انگليسي يکي از ده رمان بزرگ عالم است.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
لانگ فلو1807-1882
هنري ورت لانگفلو شاعر و نويسنده آمريکائي اولين اثر اديبش را در چهارده سالگي انتشار داد اين شاعر و نويسنده بزرگ و معروف آمريکائي از حيث کثرت شعر نيز مشهور است برخي از آثار وي اوانجلين، آواز شب، افسانه هاي مهمانخانه، کنار راه، هيواتا، سفري به آن سوي دريا، نامزدي هاي مايلز استيدش مي باشد. اين شاعر نويسنده چندي در دانشگاه بودين و مدتي در دانشگاه هاروارد تدريس کرد. لانگفلو علاقه اي خاص بقرون وسطي داشت در تقليد مهارتي بسيار و بزبان و بکتب يوناني، لاتين، ايتاليائي، فرانسه و انگليس وقوف داشت. اين نويسنده شاعر بجا و بيجا از بيان مطلب اخلاقي خودداري نکرده است از اين رو پاره اي نوشته هاي وي کسالت آور است.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
جان گرنيليف ويته
شاعري پرشعر وصوفي منش بود که بيش از نيم قرن شعر از قبيل قصيده، شعر غنائي، شعر روائي، هجونامه مي سرود آوازهاي آزادي، موودمولر، گلوله برف، چادر ساحل برخي ازين منظومه هاست که در آنها سادگي همراه با نصايح اخلاقي مي درخشيد. چون روزنامه نگار بود مي دانست مردم چه مي خواهند و اغلب آن مضامين را در اشعار خويش مي گنجانيد. با برده فروشي سخت بمخالفت برخاست از ضعيفان و محرومان حمايت بسيار مي کرد. ويته را مردم آمريکا يکي از شاعران بزرگ خود مي دانند.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
روسل لوول 1891-1819
استاد ادبيات دانشگاه هاروارد، مخالف سرسخت برده داري اما ظاهراً فاقد اصالت و ابتکار بود. بيشتر وقت خود را صرف تتبع در آثار نويسندگان کلاسيک مي کرد. داستاني براي انتقاد يکي از آثار وي است که تا حدي جنبه اصالت دارد پنجره هاي اطاق کارمن يکي ديگر از آثار لوول مي باشد.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
.

بيرد 1806-1854
روبرت مونتگمري بيرد نمايشنامه نويس و داستان پرداز آمريکائي شيوه اي خاص در نويسندگي داشت. نمايشنامه سمسار بوگوتا يکي از آثارش بود، در نمايشنامه رواني تحولي ايجاد کرد و داستانهائي چند از جمله درباره زندگي در مکزيک پديد آورد.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
وندل هلمز 1894-1809
نثري ساده داشت، از نويسندگان بزرگ و معتبر مجله اتلانتيک ماهانه بود مقالات خويش را که در مجله چاپ شده بصورت کتاب منتشر کرد که برخي از آنها عبارتست از بستان، صرف چاشت، استاد هنگام صرف چاشت، شاعر هنگام صرف چاشت.





.
 

rahnama

پدر ایران انجمن
الکوت1833-1888
لوئيزامي الکوت در خانواده اي چشم بجهان گشد که سرپرست آن مردي خيال پرداز بود. بنابراين لوئيز کوچک با رنج و محروميت مي زيست – از خردسالي به کلفتي – خياطي و آموزگاري و دوختن لباس عروسک مي پرداخت سرانجام نويسندگي را برگزيد. يادداشتهاي بيمارستان، زنان کوچک، پسران جو، مردان کوچک، برخي از آثارش بود در راه الغاء بردگي کوشش هاي بسيار کرد.





.
 
بالا