• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آبگوشت غوره

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
گوشت گوسفند : ۵۰۰ گرم
نخود : ۸۷.۵ گرم
لوبیا : ۸۷.۵ گرم
ادویه : ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
نمک : قدری
غوره : ۲۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
سیب زمینی : ۳۷۵ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهيه:
گوشت گوسفند معمولاً ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید. همین که به اندازه کافی پخته شد، کف‌های روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید‌. سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته‌، سیب زمینی‌ها را پوست کنده در آن بریزید‌. برای خوش طعم کردن آبگوشت ۲۰۰ گرم غوره در آبگوشت بریزید‌. بعد از ۲۰ دقیقه به سر میز ببرید‌.
 
بالا