[FONT=Vazir] [FONT=Vazir]چراغ روی تو را شمع گشت پروانه مرا ز خال تو با حال خویش پروا،نه
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , April 6 #21 چراغ روی تو را شمع گشت پروانه مرا ز خال تو با حال خویش پروا،نه
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , April 20 #22 چه خوش صید دلم کردی بنازم چشم مستت را که کس آهوی وحشی را از این خوشتر نمی گیرد حافظ
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , May 29 #23 چیست باز این زود رفتن یا چنین دیر آمدن بعدِ عمری کامدی بنشین زمـانی پیـش مـا
M majnooneleyli کاربر ويژه 2012 , May 29 #24 چندان شکوفه ریخت که ھوش از سرم ربود من جاودانیم که پرستوی بوسه ات بر روی من دردی ز بھشت خدا گشود اما چه میکنی دل را که در بھشت خدا ھم غریب بود
چندان شکوفه ریخت که ھوش از سرم ربود من جاودانیم که پرستوی بوسه ات بر روی من دردی ز بھشت خدا گشود اما چه میکنی دل را که در بھشت خدا ھم غریب بود
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , June 9 #25 چشم رضا و مرحمت بر همه باز میکنی چون که به بخت ما رسد این همه ناز میکنی ای که نیازمودهای صورت حال بیدلان عشق حقیقتست اگر حمل مجاز میکنی سعدی
چشم رضا و مرحمت بر همه باز میکنی چون که به بخت ما رسد این همه ناز میکنی ای که نیازمودهای صورت حال بیدلان عشق حقیقتست اگر حمل مجاز میکنی سعدی
L liliput کاربر ويژه 2012 , June 9 #26 چه شد که دیر در این آشیان نپائیدی چه شد که زود از این آسمان سفر کردی تو را شناختم ای مرغ بیشه های غریب ولی چه سود که چون پرتوی گذر کردی " نادر نادر پور"
چه شد که دیر در این آشیان نپائیدی چه شد که زود از این آسمان سفر کردی تو را شناختم ای مرغ بیشه های غریب ولی چه سود که چون پرتوی گذر کردی " نادر نادر پور"
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 5 #28 چشم کوته نظران بر ورق صورت خوبان خط همیبیند و عارف، قلم صنع خدارا
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 5 #29 چو بشنوی سخن اهل دل مگو که خطاست سخن شناس نئی جان من، خطا اینجاست
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , July 5 #30 چو وا نمی کنی گره ای خود گره مشو ابروگشاده باش اگر دستت گشاده نیست
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 26 #31 چمن ها بی تو زیبایی ندارد بهار و گل دلارایی ندارد فریب کس نخوردم جز تو ای یار که دیگر کس فریبایی ندارد مهدی سهیلی
چمن ها بی تو زیبایی ندارد بهار و گل دلارایی ندارد فریب کس نخوردم جز تو ای یار که دیگر کس فریبایی ندارد مهدی سهیلی
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #32 چند پويد به هواي تو ز هر سو حافظ يسر الله طريقا بک يا ملتمسي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #33 چنگ در پرده همين ميدهدت پند ولي وعظت آن گاه کند سود که قابل باشي در چمن هر ورقي دفتر حالي دگر است حيف باشد که ز کار همه غافل باشي
چنگ در پرده همين ميدهدت پند ولي وعظت آن گاه کند سود که قابل باشي در چمن هر ورقي دفتر حالي دگر است حيف باشد که ز کار همه غافل باشي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #34 چشمت که فسون و رنگ ميبازد از او افسوس که تير جنگ مي بارد از او بس زود ملول گشتي از همنفسان آه از دل تو که سنگ مي بارد از او
چشمت که فسون و رنگ ميبازد از او افسوس که تير جنگ مي بارد از او بس زود ملول گشتي از همنفسان آه از دل تو که سنگ مي بارد از او
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #35 چون باده ز غم چه بايدت جوشيدن با لشگر غم چه بايدت کوشيدن سبز است لبت ساغر از او دور مدار مي بر لب سبزه خوش بود نوشيدن
چون باده ز غم چه بايدت جوشيدن با لشگر غم چه بايدت کوشيدن سبز است لبت ساغر از او دور مدار مي بر لب سبزه خوش بود نوشيدن
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #36 چشم تو که سحر بابل است استادش يا رب که فسونها برواد از يادش آن گوش که حلقه کرد در گوش جمال آويزهي در ز نظم حافظ بادش
چشم تو که سحر بابل است استادش يا رب که فسونها برواد از يادش آن گوش که حلقه کرد در گوش جمال آويزهي در ز نظم حافظ بادش
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #37 چون غنچهي گل قرابهپرداز شود نرگس به هواي مي قدح ساز شود فارغ دل آن کسي که مانند حباب هم در سر ميخانه سرانداز شود
چون غنچهي گل قرابهپرداز شود نرگس به هواي مي قدح ساز شود فارغ دل آن کسي که مانند حباب هم در سر ميخانه سرانداز شود
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #38 چراغ ديده شب زنده دار من گردي انيس خاطر اميدوار من باشي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #39 چشم بر دور قدح دارم و جان بر کف دست به سر خواجه که تا آن ندهي نستاني
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #40 چو روزگار جز اين يک عزيز بيش نداشت به عمر مهلتي از روزگار بايستي