• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش دفاع شخصی خیابانی

Mahdi Askari

مدير فنی
خواهیش
836513_2lxe53l.gif

tirnam

کاربر ويژه
باحال بود ایول :giggle:ولی به نظر من اگه یارو جلوت چاقو کشید یه لگد تو شکمش بزن همون جا سقط شه :91:

Mahdi Askari

مدير فنی
باحال بود ایول :giggle:ولی به نظر من اگه یارو جلوت چاقو کشید یه لگد تو شکمش بزن همون جا سقط شه :91:

این حرکت بسیار کار آمد هست
اما اگه یکم اشتباه بزنی و طرف جاخالی بده دیگه حساب شما با خود همون فرد هست :15:

اما اینو به عنوان آموزش میگم:

ضربات پا جز هجومی ترین نوع ضربات در مبارزه هستند
برای این تکنیک میشه از دو روش روس و معمولی استفاده کرد

روش عادی: پا جمع شده و با سینه پا ضربه به شکم حریف ( محل اتصال دو قفسه سینه) برخورد میکند
روش روسی که خیلی خطرناک هست با پاشنه پا ضربه وارد میشه که میشه گفت به احتمال 50 درصد حریفتون کشته میشه
روش روس بسیار خطرناک هست

ممنون از دوستان که راهنمایی می کنن :گل:

Black Lover

کاربر ويژه
یک چیز دیگه آقا پلنگ...
فرض کن بهت فحش دادم تو هم میخوای مشت مستقیم بزنی تو دماغم چیکار کنم بهتره؟(با دستم مشتت رو منحرف کنم،کلمو بدزدم،یا..؟)

Mahdi Askari

مدير فنی
یک چیز دیگه آقا پلنگ...
فرض کن بهت فحش دادم تو هم میخوای مشت مستقیم بزنی تو دماغم چیکار کنم بهتره؟(با دستم مشتت رو منحرف کنم،کلمو بدزدم،یا..؟)

اگه بد و بیراه بگی که باید کتکش رو هم بخوری تا آدم شی :نیش:

اما اگه در موقعیتی بودی که می خواستی دفاع کنی میریم سراغ تکنیک دفاع در مقابل مشت مستقیم

خوب بهترین روش ها یکی جاخالی دادن هست و یکی رد کردن با با دست

برای رد کردن با دست میتونید از کف دست استفاده کنید و مشت حریف رو به خارج بدنتون منحرف کنید
به سمت داخل منحرف نکنید

اما تکنیک های قفل کردن یکم سخت هست چون مشت مستقیم فقط مستقیم نیست و در درگیری ها همه جا میره الا مستقیم :خنده2:
اما برای دفاع و قفل:
بدنتان را 90 درجه به سمت داخل بدن حریف بچرخانید به صورتی که رو سمت بدن شما به سمت مشت و دست حریف باشد
با دست خارجی دست حریف را بگیرید و با دست داخلی و آرنج ضربه محکمی به دنده های حریف بزنید
در ادامه هم می توانید از تکنیک های ترکیبی استفاده کنید

موفق باشد

Black Lover

کاربر ويژه
میگم خودت باشگاه دفاع شخصی یا بوکس رفتی؟تا حالا یک دعوای درست و حسابی کردی که فن هاتو توش بکار ببری؟

Mahdi Askari

مدير فنی
در ضمن برای دفاع در مقابل مشت میشه از ضربات پا استفاده کرد
چون پا از دست دراز تر است پس زود تر از مشت به بدن حریف میرسد و شما می توانید با پا ضربه (مایگیری) پست 43 رو بزنید

موفق باشید

Silver Star

مدير ارشد تالار
سلام:نیش2:
من جانشین آقا مهدی نیستم ها... انجمن واسه ایشون مشکل داشت و نمیتونستن پست بدن، من از طرف آقا مهدی واستون این پست رو میذارم، پسند ها و تشکرات هم نوش جون خودم:بدجنس:

به نقل از آقا مهدی یا همون پلنگ خان خودمون:

میگم خودت باشگاه دفاع شخصی یا بوکس رفتی؟تا حالا یک دعوای درست و حسابی کردی که فن هاتو توش بکار ببری؟

اون حرف بالا شوخی بود:چشمک:
من از شش سالگی رزمی کار می کنم

خوب تکنیکی که الان براتون میذارم شاید یکم غیر قابل باور در دعوا باشه اما دیدم که با همین روش خواستن حریفو بزنن

حریف میاد وشما رو میگیره از جلو به صورتی که دستان شما زیر دستان حریف باشد
تقریبا این شکلی:
5h4s1ywv3fcub7e2cc1v.jpg

ابتدا با دو دست ضربه ای به دنده های حریف میزنیم این قسمت بدن حالت شوک مانند به بدن حریف میده و دستان حریف باز میشه
(حتما امتحان کردید که پهلو های شما با ضربه کوچک شوک وارد میکنه به شما)

اگه تاثیری نداشت با مشت محکم بزنید و دنده ها رو بشکنید:نیش:

بعد که قفل دستان حریف باز شد شما هم دستانتان را بالا بیارید تا زمانی که با بدنتان زاویه 90 بسازد
دستان حریف هم که همچنان در روی دستان شما قرار دارد و شما اگه دستتان را بالا بیارید دست حریف هم بالا می آید

سپس می تونید از ضربات پا استفاده کنید و یا طبق صفحات قبل از یکی از قفل های دست استفاده کنید

موفق باشید:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
خیلی ممنون از سولماز خانم بابت گذاشتن آموزش کاملشون:نیش:

تنها نکته ای که یادشون رفت بگن اینه که اگه دست های حریف از زیر دستان شما رد شده بود و دستان شما آزاد بود دیگه کارتون خیلی راحتتره
میتونید هر کاری دوست دارید بکنید
موها رو بگیرید و تکنیک بزنید
نقاط حساسی که آموزشش در این صفحات قبل موجوده رو هم اجرا کنید
و یا هر کاری که فک می کنید ممکنه شما رو نجات بده

موفق تر باشید:گل:

بالا