در این آدرس میتونید صفحه ای رو با 224 صفحه از یک آموزش زبان انگلیسی به صورت مصور همراه با مثال ها و تصاویری برای هر حرف الفبا و توضیحاتی اضافی ببینید ...
خب من بازم اومدم با یه فایل پی دی اف دیگه که مخصوص کودکان طراحی شده مخصوصا کودکان 5 الی 7 ساله ...:شاد: با دانلود فایل پی دی اف زیر شما می تونید به کودک خودتون در خونه حروف الفبای انگلیسی رو به روشی شاد و مفرح و سرگرم کننده و همراه با تصاویر رنگی آموزش بدید .. :شاد2:
تعداد صفحات : 34 صفحه حجم فایل : 8.06 مگابایت زبان فایل : انگلیسی رمز فایل : www.iranjoman.com
توضیحات : این یکی از مجموعه کتابهای آموزشی کمپانی معروف Disney است که در ساخت کارتون ها و نیز مجموعه های آموزشی کودکان بسیار شناخته شده و فعال است.
این کتاب مصور و رنگی که در آن از شخصیت های کارتونی و انیمیشن های کمپانی دیزنی استفاده شده است، به آموزش الفبای زبان انگلیسی به ساده ترین و جذاب ترین شکل ممکن پرداخته است .
در کنار آموزش، تمرینها و فعالیت هایی برای یادگیری بهتر با استفاده از تصاویر رنگی و همچنین نحوه نوشتن حروف انگلیسی (بزرگ و کوچک) آموزش داده میشود.
خب من اومدم و براتون یه فایل صوتی پیدا کردم و میخوام براتون بذارم ... این فایل ، یک شعر انگلیسی شاد هست که اسم شعر counting sheeps ( شمردن گوسفندها ) است و حجم زیادی هم نداره ...