• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آموزش زبان انگلیسی ویژه کودکان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BLaDe

متخصص بخش زبان
در این آدرس میتونید صفحه ای رو با 224 صفحه از یک آموزش زبان انگلیسی به صورت مصور همراه با مثال ها و تصاویری برای هر حرف الفبا و توضیحاتی اضافی ببینید ...

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
خب من بازم اومدم با یه فایل پی دی اف دیگه که مخصوص کودکان طراحی شده مخصوصا کودکان 5 الی 7 ساله ...:شاد:
با دانلود فایل پی دی اف زیر شما می تونید به کودک خودتون در خونه حروف الفبای انگلیسی رو به روشی شاد و مفرح و سرگرم کننده و همراه با تصاویر رنگی آموزش بدید .. :شاد2:
Disney learning The Alphabet.jpg

تعداد صفحات : 34 صفحه

حجم فایل : 8.06 مگابایت

زبان فایل : انگلیسی

رمز فایل : www.iranjoman.com

توضیحات : این یکی از مجموعه کتابهای آموزشی کمپانی معروف Disney است که در ساخت کارتون ها و نیز مجموعه های آموزشی کودکان بسیار شناخته شده و فعال است.

این کتاب مصور و رنگی که در آن از شخصیت های کارتونی و انیمیشن های کمپانی دیزنی استفاده شده است، به آموزش الفبای زبان انگلیسی به ساده ترین و جذاب ترین شکل ممکن پرداخته است .

در کنار آموزش، تمرینها و فعالیت هایی برای یادگیری بهتر با استفاده از تصاویر رنگی و همچنین نحوه نوشتن حروف انگلیسی (بزرگ و کوچک) آموزش داده میشود.

پیوست ها

• Disney Alphabet.rar
    8.1 مگایابت · بازدیدها: 8

BLaDe

متخصص بخش زبان
خب من اومدم و براتون یه فایل صوتی پیدا کردم و میخوام براتون بذارم ... این فایل ، یک شعر انگلیسی شاد هست که اسم شعر counting sheeps ( شمردن گوسفندها ) است و حجم زیادی هم نداره ...

رمز فایل :
www.iranjoman.com

حجم فایل : 3 مگابایت

پیوست ها

• Counting Sheep.rar
    3 مگایابت · بازدیدها: 2
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا