• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آنچلوتي: پنالتي ما ناديده گرفته شد

ahmadfononi

معاونت انجمن
کارلو آنچلوتي مربي ايتاليايي چلسي مطمئن است که تيمش مي بايست در دقيقه پاياني بازي 4شنبه شب استمفورد بريج در دور رفت مرحله يک چهارم پاياني ليگ قهرمانان اروپا به يک ضربه پنالتي مي رسيد. چلسي در اين ديدار با نتيجه 0-1 مغلوب يونايتد شد.

00009002.jpg

در دقیقه 92 بازی بود که رامیرس بعد از برخوردی که درمحوطه جریمه حریف با پاتریس اورا داشت سرنگون شد. داور مسابقه دلیلی برای اعلام ضربه پنالتی ندید و بازی ادامه یافت. درپایان این مسابقه کارلو آنچلوتی، مربی چلسی گفت:« اول از همه خطا روی رامیرس، کاملا واضح بود. من دیگر برخورد را ندیدم ولی به داور گفتم که باید یک پنالتی به سود ما اعلام می کرد.»
یونایتد در حالی در این بازی به پیروزی رسید که در نیمه اول کاملا بازی را تحت کنترل داشت. تک گل رونی در نیمه اول پیروزی دراین دیداررا به نفع تیم میهمان رقم زد.
آنچلوتی در ادامه گفت:« عملکرد تیم من بد نبود.در دقایقی از بازی کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم. در کل تیم ما خوب بازی کرد. زمانی که 0-1 عقب هستی،باید به جریان بازی برگردی.»
در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، چلسی کار سختی را در اودلترافورد خواهد داشت، به ویژه بعد از دریافت گلی در دیدار خانگی اش. آنچلوتی ادامه داد:« خوشبختانه باید در اولدترافورد بازی کنیم.این اصلا کار آسانی نیست ولی سال گذشته در چنین زمانی، می بایستی در این ورزشگاه به پیروزی می رسیدیم و با این پیروزی، قهرمان رقابتهای لیگ شدیم.»
 
بالا