چنین کدی رو به صورت مستقل من تابحال ندیدم و تفریباً مطمئن هستم که کدی به این صورت که به صورت مستقل عمل کنه نخواهد بود مگر اینکه از سرویس دهنده های آمار بازدید چنین کدی رو دریافت کنید و در وبلاگتون قرار بدید .
از جمله ی این سرویس دهنده ها سایت وبگذر هست که آمار بازدید ماهانه و سالانه و بیشترین بازدید و ... وبسایت شمارو تجزیه و تحلیل میکنه و به شما نشون میده.
حتی امکان پیش بینی آمار آینده و نیز نمایش این مورد که بازدید کننده های وبسایت شما از چه لینکهایی وارد وبسایتتون شده اند و نمایش اطلاعات بازدید کنندگان از جمله آی پی و مرورگر اونها رو هم داره و چندین امکان خوب دیگه که خودتون میتونید با مراجعه به آدرس زیر پس از ثبت نام مشاهده کنید : WebGozar.com :: سرويس دهنده ابزار وب حرفهای
منم از همین سایت استفاده می کنم و خیلی هم راضی هستم اما فقط تعداد افراد آنلاین در هر روز رو نشون میده نه بیشترین تعداد افراد آنلاین از وقتی که سایت افتتاح شده . من می خوام بدونم بیشترین تعداد افراد آنلاین تا کنون تو وبلاگم چقدر بوده .
اما فقط تعداد افراد آنلاین در هر روز رو نشون میده نه بیشترین تعداد افراد آنلاین از وقتی که سایت افتتاح شده . من می خوام بدونم بیشترین تعداد افراد آنلاین تا کنون تو وبلاگم چقدر بوده .