فقط به این جمله آخرش توجه نکنین اصلا که بد آموزی داره :سوت: :نیش: :نیش:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , April 20 #1 فقط به این جمله آخرش توجه نکنین اصلا که بد آموزی داره :سوت: :نیش: :نیش:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , April 20 #2 این پست امتیاز داره.................... متاسفانه ازدواج شده همین دیگه!
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , April 20 #6 یاسی جون گفت: امید خان ازدواج کنی این میشی:بدجنس: کلیک کنید تا باز شود... هه من بمیرم به اینجور ازدواج تن نمیدم :قلیون: :نیش:
یاسی جون گفت: امید خان ازدواج کنی این میشی:بدجنس: کلیک کنید تا باز شود... هه من بمیرم به اینجور ازدواج تن نمیدم :قلیون: :نیش:
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , April 20 #9 دقیقا ای زن ذلیل ها هر کی این حرفو زده بدتره:نیش2:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2012 , April 20 #10 داش امید با تو بودند:بدجنس::نیش: منکه حرفی نزدم:خجالت2:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , April 20 #15 چی آره داشتیم راجب هوا حرف میزدیم گفتیم هوا خیلی پسه منم گفتم واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چی آره داشتیم راجب هوا حرف میزدیم گفتیم هوا خیلی پسه منم گفتم واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , April 20 #16 0mid گفت: مریم خانم این که هنوز سر جای خودشه!!!! :تعجب: :نیش: کلیک کنید تا باز شود... کمی صبر داشته باشید الان تست کنید :1:
0mid گفت: مریم خانم این که هنوز سر جای خودشه!!!! :تعجب: :نیش: کلیک کنید تا باز شود... کمی صبر داشته باشید الان تست کنید :1:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2012 , April 20 #19 من خجالت:بدجنس: این اشتباهی در رفت:خنده2: در کل ما که اصلا کوچیک هستیم:احترام::گل: