:خنده2::خنده2::خنده2: خیلی باحال بود امیدجان:نیش: پس (یادبگیر):سوت:
S Sea Girl متخصص بخش تاریخ 2012 , April 20 #21 :خنده2::خنده2::خنده2: خیلی باحال بود امیدجان:نیش: پس (یادبگیر):سوت:
K khorde-shishe متخصص بخش فوتبال 2012 , April 20 #25 خب پس شرمنده شوخی کردم نمیدونستم :خجالت2: احیانا ادرس بخش غلط املایی را بلد نیستی
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , April 21 #26 دختر دریا گفت: :خنده2::خنده2::خنده2: خیلی باحال بود امیدجان:نیش: پس (یادبگیر):سوت: کلیک کنید تا باز شود... نرگس تو هم؟ :نیش: نه خیر من اینارو گذاشتم که بقیه پسرها هم درجریان باشن سراغ اینکارا نرن خودشونو بدبخت کنن :بله: :قلیون: یاسی جون گفت: حالا ببینیم و تعریف کنیم وقت منت کشی شمام میرسه:نیش: کلیک کنید تا باز شود... حالا ببینین و تعریف کنین :نیش: به موقعش بهت نشون میدم کی منت کشی میکنی :قلیون: :نیش: mitra mehr گفت: دقیقا ای زن ذلیل ها هر کی این حرفو زده بدتره:نیش2: کلیک کنید تا باز شود... ما که اصلا کلا ژنتیکی زن زلیل نیستیم تو فامیل نداریم از این سوسول بازیا :نیش: :50: آخرین ویرایش: 2012 , April 21
دختر دریا گفت: :خنده2::خنده2::خنده2: خیلی باحال بود امیدجان:نیش: پس (یادبگیر):سوت: کلیک کنید تا باز شود... نرگس تو هم؟ :نیش: نه خیر من اینارو گذاشتم که بقیه پسرها هم درجریان باشن سراغ اینکارا نرن خودشونو بدبخت کنن :بله: :قلیون: یاسی جون گفت: حالا ببینیم و تعریف کنیم وقت منت کشی شمام میرسه:نیش: کلیک کنید تا باز شود... حالا ببینین و تعریف کنین :نیش: به موقعش بهت نشون میدم کی منت کشی میکنی :قلیون: :نیش: mitra mehr گفت: دقیقا ای زن ذلیل ها هر کی این حرفو زده بدتره:نیش2: کلیک کنید تا باز شود... ما که اصلا کلا ژنتیکی زن زلیل نیستیم تو فامیل نداریم از این سوسول بازیا :نیش: :50:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , April 21 #28 یاسی جون گفت: البت امید تو که راس میگی:زبون: کلیک کنید تا باز شود... من همیشه راس میگم یاسی جون جان :بله: :نیش:
یاسی جون گفت: البت امید تو که راس میگی:زبون: کلیک کنید تا باز شود... من همیشه راس میگم یاسی جون جان :بله: :نیش:
M majnooneleyli کاربر ويژه 2012 , April 21 #29 سلام بعضيها بايد ديدشونو به عوض كنن :80::80::80::80::80:زندگيييييييييييييييييييييييييييييييييي پیوست ها eshgho-zendegi-6-500x313.jpg 35.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3