نویسنده: رضا سلطانی طبقه بندی: موفقیت و پیروزی،
برای ساختن یک سازمان میلیون دلاری یا برای اینکه توی Account تون یک میلیون دلار بسازید قبل از هر مهارتی نیاز به ساختن یک چیز دارید که میتونم بگم از همه توانایی ها و مهارتهای دیگه مهمتره، این همون چیزیه که همه آدمهای موفق دارند . بیل گیتس ، راکفلر ، ...همه دارند و همه داشتند که به اینجا رسیدند.
میخواین بدونین اون چیه؟ اون خیلی ساده اما حیاتیه " من بهش میگم :
یعنی اینکه اول باید یک ذهنیت میلیون دلاری داشته باشی تا بتونی یک میلیون دلار بسازی .
خیلی ها فکر میکنن که تا یک میلیون در نیارن نمیتونن میلیونر باشن اما باید بدونید که همه آدمهای موفق اول خودشون رو برای میلیونر شدن سزاوار دیدن و بعد ساختنش.
راه رفتن ، حرف زدن ، نگاه کردن و ... یک میلیونر فرق داره از زمانی که وارد کار میشید باید فرق کنید، زمان بذارید و روی این مسئله کار کنید ، با خودتون با زیرمجموعه هاتون تا جاییکه به این باور برسید ، این توی دعوت کردنتون خیلی تاثیر داره اینکه فکر کنید که همه چیزهایی رو که لایقش هستید در اختیار دارید و در واقع این ما هستیم که قدرت تغییر دادن زندگی خودمان و مردم رو داریم، من وقتی کسی رو برای کار دعوت میکنم با این ذهنیت هستم که من کاری رو میشناسم که میتونه ظرف چند سال آینده تو رو به جایگاه من برسونه ، خوب این حتما فوق العاده است جون من جایگاه خیلی خوبی دارم ، اما این ذهنیت از روز اول با من بوده نه امروز که این جایگاه رو دارم ، پس زمان بذارید تا اون چیزی که سهم شما از دنیاست رو پیدا کنید و بعد به کمک تواناییهای بی حد و حصری که بدست میارید برای خلق کردنش تلاش کنید ، اولین مرحله، باور این نکته است که شما لیاقت این رو دارید، و با این حس کار کنید که اونها رو در اختیار دارید، چون در GiiG یک قانون مهم هست:
تو میبینی ، باور میکنی و بعد خلق میکنی ، هیچ راه دیگه ای هم وجود نداره.....
چیزی که باید بدونید و نکته خیلی مهمیه اینه که شما یک IR یا فقط یک شماره ID نیستید ،
شما یک Business Man بین المللی هستید ، خیلی بالاتر از خیلی شرکتها و یا ادارات ...،
شما یک Business Man بین المللی هستید ، خیلی بالاتر از خیلی شرکتها و یا ادارات ...،
این فکر از مغز شما شروع میشه ، GiiG شریک منه!!!
وقتی از شما میپرسند که کارتون چیه؟
نگید من مبلغ یک کمپانی بین المللی هستم، نه، بلکه شما شریک یک کمپانی بین المللی هستید،.این کمپانی خود شماست این باور تمام لیدرهای موفق سیستمه، کمپانی که من سودم رو با اون تقسیم میکنم و اون سودش رو با من ، نه کمپانی که من کارمند اون هستم، موفقیت شما دقیقا بستگی به روش فکر کردن شما داره.
پس به خاطر داشته باشید که اولین راز موفقیت و ساختن یک زندگی مطابق ایده آل شما داشتن یک ذهنیت میلیونری است
منبع
منبع