• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

استقبال گسترده از پراید 131

poya12

کاربر ويژه

عصر خودرو : شرکت سایپا اعلام کرد: خودروی پراید ۱۳۱ به دلیل سوخت پائین در بازار کمیاب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس، استقبال فراوان از خودروی سایپا 131 در بازار داخلی موجب کمیاب شدن این محصول به ویژه رنگ سفید آن در سطح بازار شده است.
خودروی سایپا 131 که از محصولات تولیدی پلت فرم ایکس 100 گروه خودروسازی سایپا است. به دلیل داشتن استانداردهای لازم و کیفیت بسیار مطلوب، مصرف سوخت پایین و قیمت اقتصادی طرفداران زیادی در بازار خودروی کشور پیدا کرده است.
بر اساس اخبار رسیده از نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو به علت تقاضای غیر قابل پیش‌بینی برای خودروی سایپا 131، این محصول به ویژه رنگ سفید آن در بازارها به سختی یافت می شود.
در تماسی که با یکی از کارکنان واحد فروش سایپا داشتیم، وی اظهار داشت: به دلیل استقبال فراوان از خودروی سایپا 131 سفید رنگ در بازار، این خودرو کمیاب شده که تلاش می‌کنیم این مشکل را به زودی برطرف کنیم.

rahnama

پدر ایران انجمن
پویا جان نکنه خودت پراید 131 داری:غش2:
شوخی کردم عزیز من.خوب با توجه به مصرف کم و شایعه افزایش قیمت بنزین استقبال خوبی از این مدل شده است.

poya12

کاربر ويژه
نه بابا من ماشین ندارم که پراید داشته باشم:نیش: ولی از پراید متنفرم:34::34:

بالا