"به نام خدايي كه در اين نزديكي است "
با سلام خدمت اهالي ايران انجمن...ميخواستم نكاتي رو كه بايد زودتر از اينها عنوان مي كردم الان بگم... تا بعضي موضوع ها روشن بشه براي همه دوستان عزيز و كاربران گرامي ...
ما تو يه دنياي مجازي در كنار هم و در جايي به نام ايران انجمن داريم ساعاتي رو ميگذرونيم كه دوست داريم در اينجا باشيم...
پس اينقدر ارزش داره برامون كه ساعاتي هرچند كم... حتي 15 دقيقه رو هم در اينجا با دوستانمون بگذرونيم ...
با شادي هاشون شاد بشيم... و با غمهاشون غمگين...
با مطالب مختلف ، عكس و ... سرگرم بشيم و چيزي هرچند كم ياد بگيريم...
صندلي داغ هم جزئي از اين مجموعه است و ميشه گفت يه هويتي براي كاربراني كه در انجمن حضور دارند وفعاليت ميكنند...
اكثرا فقط در يك انجمن يا سايت عضو نيستن... براي مثال خود من در چندين انجمن و سايت عضو هستم...
و قبل از هر فعاليتي ميرم صندلي داغ كاربران فعال اون انجمن رو ميخونم ببينم به چه صورت هست... آيا ارزش اون رو داره در جو اونها حضور داشته باشم يا نه...
دوستان عزيز وكاربران گرامي، ما اگر اين صندلي داغها رو برگزار ميكنيم، صرفا به خاطر آشنايي بيشتر با همديگر هست...
نه اينكه اونها رو به قول معروف زير گيوتين قرار بديم... و يا جزغاله اش كنيم... ( اين جنبه طنزش هست )
ميخوايم با يه عضوي از خانواده ايران انجمن آشنا بشيم... و فكر نميكنم اين كار باعث دلخوري و ناراحتي بشه... و كسي در اين صندلي داغ نه مورد تمسخر قرار ميگيره و نه با عث خنده ميشه...
و با اجازه علي آقا (آدمين) به هيچ عنوان اجازه اين رو نميدم هيچ كدوم از كاربران فرقي نميكنه كي باشه ، در صورت مشاهده اين نوع موارد، برخورد سختي باهاشون ميشه...
اگر فكر ميكنيد تو پاسخ هايي كه غلط املايي داريد ... همين جا اعلام ميكنم... غلط املايي هايي كه در صندلي داغها از اين ببعد ( شروعش از صندلي داغ حامد ) وجود داشته باشه ، ناديده گرفته ميشه و در صورتي كه در تاپيك كلاس درس املاي فارسي قرار بديد بدون هيچ تذكري حذف ميشه...
اگر كسي كه ميشينه روي صندلي داغ فكر ميكنه يك هفته وقت كافي نيست براي پاسخ دادن به سوالات، اعلام كنه به مجري صندلي داغ ، صندلي داغش رو تمديد كنيم... ( براي مثال صندلي داغ مهديس جان )
اجازه بديد دوستان خودمون رو بيشتر بشناسيم...
علي رو فقط ندونيم آدمين اين انجمن هست... و همه در ظاهر فكر ميكنن آدمين يه شخص خشك و رسمي هست...
امين رو تنها با عنوان اينكه برادر آدمين هست نشناسيم ...
يا حامد غريبه آشنا ...
گرگ نما رو حتي ندونيم اسمش چي هست...
يگانه جان رو بيشتر بشناسيم...
يا خود من، كاربراي جديد من رو بيشتر سنجاقي ميشناسن و شايد فكر كنن يه ناظم بداخلاق وبي حوصله هستم...
و الي آخر...
پس خواهشا همكاري كنيد...
اين صحبتها كلي بود و خطاب به شخص خاصي نيست...
پس بعضي از دوستان نگن كه من روي صندلي داغ نميشينم... اين چه حرفيه ميزنيد...
يعني شماها از اعضاي اين خانواده نيستيد؟؟؟
اگر نظر سنجي ميذاريم براي اين هست كه خود بچه ها اوني رو كه ميخوان صندلي داغ اش برگزار بشه و زودتر باهاش آشنا بشن رو انتخاب كنيم...
اجازه بديد اين جو دوستانه اي كه روز به روز بيشتر به تكامل ميرسه آسيب نبينه...
اگر فكر ميكنيد من فرد مناسبي براي اداره صندلي داغ نيستم... بگيد بدون هيچ رودربايستي ... شايد من نقاط ضعفي دارم كه قادر به اداره كردن صندلي داغ نيستم... و دوستي كه صلاحيت اش بهتر از منه رو انتخاب كنيد...
ميدونم صحبتهام خيلي زياد شد ولي ميبايست گفته ميشد...
باتشكر از اينكه صحبتهام رو ميخونين...
با آرزوي روزهاي خوب و شاد در كنار هم در اين دنياي مجازي در ايران انجمن...
سنجاقي ( آيدا )